Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nőt! Egyszerre vonz, megrémiszt, motivál, és elveszi minden önbizalmamat. Mit tegyek?
hajj...igen, igen kitalálok egy sztorit MÁSRÓL. Nagyon értelmes dolog. Ha saját magáról írná ezeket valaki még meg is érteném, de ebben az esetben én vagyok a csóró magyar, aki próbál feljebb kapaszkodni az alsó-középosztályból a sz..rt sem érő szakmájával.
-De, az NKE-n van ilyen szakirány, bár ez az Ő szempontjából tök irreleváns.
-A driftelést ne úgy képzeld már el mint a filmekben, basszus, de amúgy jól vezet, és jó kocsija van
- a Dalai Lámán nem igazán tudom mi az elképzelhetetlen, amikor Budapesten is volt, akkor is volt pár szernecsés, aki fotózkodhatott vele, és itt nem értem miért kell hozzátenni, hogy tolmáskén? Hogy jön ez ide? Magánemberként nem lehet elmenni a Dalai Láma előadására?
- Mégis mit gondolsz, hogy jutott el az EU parlamentbe? Hátszéllel! Az egész tolmácsolás/fordítás munkához kell a protekció. A húgom évekig éhbérét dolgozott, mire bendulgatott a gépezet. Amúgy a hátszél ellenére jó szakember. Jómódú családba született, akik sokat beleöltek az oktatásába, ő meg élt vele.
-Sehol nem írtam, hogy 20-onéves, de amúgy 20-onévesek is dolgoznak ott.
Az a helyzet, hogy ha nem kamu, akkor kicsit sajnálom ezt a nőt. Gondolj bele, hogy ő mit élhet át akkor, ha tényleg ilyen intelligens és érett is hozzá. Akkor gyakorlatilag nem képes találni olyan férfit saját magához, aki felérne a szintjére. Túl okos.
És valszeg túl sokat utazgat egy tartós kapcsolathoz...
A nővérem azért ennyire nem durva, mint amit itt leírtál, de rá is igaz, hogy egyszerűen szellemileg felül áll minden férfin, és tényleg bölcsebb és okosabb mindenkinél... Egyszer volt egy pasija még huszon éves korában, akit Einsteinnek hívtak a baráti társaságban, de ő is aztán kiderült, hogy nem alkalmas arra, hogy vele együtt legyen. És már attól tartunk, hogy olyan okos, hogy elriasztja a férfiakat maga körül, mert mindenki megijed az intellektusától. Nem rég egy 10 ezer fős szervezet feje lett, és azóta ő is mindig megbeszélésekre jár stb stb. és még megközelíthetetlenebb lett így.
Ez a nő is talán ebben a cipőben jár. Nem mer bepróbálkozni nála senki, és ha megpróbálja valaki, akkor is félve, és aztán nem lesz elég eszes vagy bármi... SZóval szerintem próbálkozz be, mert ő is örülne, ha végre nem a megközelíthetetlen dáma szerepében látnák a férfiak, hanem egyszerű nőként.
Ha túlságosan királynőként látod magad előtt, akkor képzeld el, ahogy a wc ülve erőlködik, hogy végre megsz*rjon :) Az rombol a tökéletes nőiességén egy-két fokot... talán akkor már nem félsz tőle majd annyira :)
Na végre egy normális válasz, köszönöm!!
"Gondolj bele, hogy ő mit élhet át akkor, ha tényleg ilyen intelligens és érett is hozzá. Akkor gyakorlatilag nem képes találni olyan férfit saját magához, aki felérne a szintjére. Túl okos."
Ebbe nem gondoltam bele egyáltalán.
"Ez a nő is talán ebben a cipőben jár. Nem mer bepróbálkozni nála senki, és ha megpróbálja valaki, akkor is félve, és aztán nem lesz elég eszes vagy bármi..."
De akkor létezik olyan férfi, aki "elég jó" Neki, vagy a testvérednek?
"SZóval szerintem próbálkozz be, mert ő is örülne, ha végre nem a megközelíthetetlen dáma szerepében látnák a férfiak, hanem egyszerű nőként."
Na ez nem megy. Pláne azok után, amit fentebb írtál, méginkább rá kell jönnöm, hogy mindenben több nálam. Amikor hozzámért, amikor befogta a számat, percekig libabőrős voltam. Szó szerint nem merek rágondolni arra, hogy többet csinálnánk. Egyszer elképzeltem, ahogy megcsókolom, és ki kellet vernem. (már elnézést)
"Ha túlságosan királynőként látod magad előtt, akkor képzeld el, ahogy a wc ülve erőlködik, hogy végre megsz*rjon :) Az rombol a tökéletes nőiességén egy-két fokot... talán akkor már nem félsz tőle majd annyira :)"
Ezen hatalmasat nevettem!! :D :D
Kaptam egy privát üzit, amiket annyia nem szívlelek, de a benne lévő kérdésre itt tudok válaszolni:
"Amúgy írd már meg hogy viszonyul hozzád a csaj légyszives. Ezt azért észre lehet venni és elég fontos."
Helyzetfüggő. Ha munka van, akkor kegyetlen. Osztja a feladatokat, nem viseli el az ellentmondást, késést, hibákat. Szóval gondolom otthon is így bánhattak vele, ezért ilyen a munkájában.
Ha nincs munka, akkor nagyon kedves közvetlen, de sajnos nem csak velem, hanem mindenkivel. Bármiről lehet vele beszélni, személyesebb dolgokról is, de ezt bárki megteheti.
Amúgy biztos észrevette már, hogy tetszik nekem, mert sajnos akaratlanul is furán viselkedem a közelében. Volt, hogy dadogtam, volt, hogy elkezdtem "remegni" és kocogtattam a fogaimat, miközben beszélni próbáltam Hozzá, az nagyon kínos volt, és ekkor rámmosolygott, de ez a mosoly borzalmas volt! Benne volt, hogy vágja mi van, nem én vagyok az első. Volt már nyelvbotlásom, ami után kínosan nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!