Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nőt! Egyszerre vonz, megrémiszt, motivál, és elveszi minden önbizalmamat. Mit tegyek?
Te fogadtál, hogy 2017 legolvashatatlanabb kérdését kiírod? :)
Mert, bocs, ezen nem rágom el magam. Zanzásitsd.
Semmi ilyesmi. :) Most kezdek faradni, es latom, lehet, hogy nem kellett volna a csaj teljes eletet kifejtenem, csak teljesen megbolondultam miota ismerem. Nem ismerek magamra, miota ismerem. Mindig lenyegretoro es rovid voltam, erre ez...ne olvasd el 3/4-e nem is az alapproblemara vonatkozik.
A lenyege az, hogy mindenben tobb es jobb nalam. A kulseje, az esze, a munkahelye es az ott elert dolgai, a stilusa. Kulonleges, egyedi, osztalyan feluli, milliardbol 1. En meg sajnos mindenben keves lennek Hozza. :(
Hagynám a francba. Nekem nincs kedvem körbe utazni a világot stb. Túl kalandvágyó nő. Folyamatos megfelelési kényszert éreznék. Bármikor leválthatna egy "jobbra", ha egyáltalán valami csoda folytán össze jönne a dolog.
No persze könnyű ezt mondani kívül állóként. Ha a helyedbe lennék, akkor lehet bepróbálkoznék máskülönben lehet egy életre bánnám, hogy "Mi lett volna ha...". De szerintem én is csak dadognék azt leégetném magam :D , de legalább megpróbáltam és nem rágódnék rajta így később az életembe.
:D
Kicsit elszaladt veled a ló. Vedd be a gyógyszereid és nyugodj meg, kérdező!
Kb olyan vagy most,mint egy kis tini,aki valami sztárért rajong.Fel kéne nőnöd,hívd el randizni,legyél határozott,aztán majd alakul a dolog.Hidd el,ha azt érzi rajtad,hogy odavagy érte és ettől töketlen vagy,meg kevésnek érzed magad,akkor valószínűleg nem fogsz bejönni neki.Mi nők a határozottságot szeretjük egy férfiban :)
Egyébként én is olyasmi vagyok,mint ez a lány,csak fiatalabb és még egyetemista,5 nyelven beszélek és tolmács szeretnék lenni.Ehhez csinos is vagyok és az átlagos pasik pont ezért olyanok velem,mintha valami elérhetetlen csillag lennék az égen.Ezt nem szoktam szeretni,az a jó,ha egy pasi határozottabb nálam :) Elég esélyes,hogy a kiszemelted is inkább ezt díjazza.
Valaki itt nagyon lelkesedik :D De hidd el ,hogy esélyed sincs! A nőknek alapvető ösztöne ,hogy csak akkor működnek jól egy kapcsolatban ,akkor megy jól a szex nekik,ha felnéznek a férfira akivel vannak. Rád miben tudna felnézni? Érzed ,hogy mindenben alatta vagy ,csodálod mint a kisfiú a tanárnénit ,így nincs esélyed.
No meg ez a típusú nőfajta eleve nagyon rossz választás, ezek a nők borzalmasan túlkompenzálnak valamit, kb férfi szerepben vannak ,kényszeres pörgölődés ,karrierizmus ,maximalista hozzállás mindenhez ,ez mind szép csak nem női szerep.Lehet csinálni ,de visszaüt,pont a magánéletben. Ilyen nő mellett maximum valami Eu-s politikus nagykutya vagy valami Jamesbond jellegű übermacsó rúghat labdába, esetleg valami világbajnok sportoló ,szóval aki rá tud kontrázni a nőre.
Szóval szerintem felejtsd el. Általában az ilyen nő élvezi is a "hatalmát" a gyengébb férfi egyedek felett ,örül ha zavarba hozza őket,ha azok nyáladzanak utána . De pont azokkal fog kapcsolatba kerülni aki lexarja a fejüket és nem csodálja őket hanem dominánsan tud fellépni. De ehhez szerintem kevés vagy,ne aggódj nem csak te ,hanem kb a férfiak 98%-a. De ha meg is kapnád, nem lennél boldog vele hosszú távon.
Én ha megtetszik valaki, felváltva pörgetem magamban a két forgatókönyvet: 1, elutasít, és utána milyen lesz a viszonyunk, 2, nem utasít el, milyen lenne vele egy kapcsolat? Ezeken eltűnődhetsz, viszont úgy tűnik, nem tudsz reálisan gondolkodni, annyira elkapott a rajongás, a vágy iránta.
Kívülről nézve nekem egy túlpörgéses, valamit kompenzáló nő képe jön le.
Ha bezsongok valakitől, én is összevissza nevetgélek, beszélek, és arra gondolok, hogy elég idétlen lehetek. Attól még folytatom. Jelzem, hogy tetszik, és elhívom valahová. Szóval hogy "bénázol", abban semmi gáz nincs.
Nem szokásom ilyet tanácsolni, de a te esetedben azt mondanám, úgy hívd randira, hogy előtte ittál egy kis feszültségoldót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!