Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sikerült már valakinek életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek életre szólo barátságot vagy szerelmet köttetni ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. :)

2018. jún. 10. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Több próbálkozás volt már oda-vissza alapon, de mind kihalt.
2018. jún. 10. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Néhány emberrel beszélgettem már itt, de nem lett belőle több, mint véleménycsere erről-arról. Volt egy férfi, akiivel hosszabb leveleket váltottunk, de aztán egyre több idő telt el a válaszai között, majd el is tűnt. Jó lett volna, ha elmondja miért. Pedig rá kíváncsi lettem volna személyesen is.

Ezért inkább már nem bonyolódom üzenetelésekbe, sokszor nem is válaszolok inkább, ha valaki ír. Így aztán nem köttetik itt semmi.

2018. jún. 10. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Több, mint egy éve együtt vagyunk a párommal. Itt ismerkedtünk meg.
2018. jún. 10. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Közel egy éve beszélek innen egy fiúval. Több nem biztos, hogy lesz a távolság miatt, de mondhatom azt, hogy jó barátok lettünk.
2018. jún. 10. 14:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Örülök a pozitív tapasztalatoknak!
2018. jún. 10. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Több éve együtt vagyok a párommal, már feleségem. Gyerekünk is van. Remélem életre szóló a dolog

Barátság:

Egy lány van akivel már 6 éve beszélgetek, és merem örök barátságnak mondani a dolgot, még két másik akikkel szintúgy néhány éve beszélgetünk kisebb nagyobb szünetekkel. Velük is remélem megmarad 😊

2018. jún. 10. 16:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Hogyan kerültél kapcsolatba velük?
2018. jún. 10. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
A kérdésükre intimnek mondható volt a válaszom, illetve visszakérdeztem olyan részletre, amit nem gondoltam volna, hogy névtelenül is akár, de leírnának a topikban.
2018. jún. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!