Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem a korombeli fiúkban keresem sem a szerelmet, sem a barátságot? 14 éves vagyok, és kb 16-17 éves srácokkal lógok.

Figyelt kérdés

Szerencsére valamiért az idősebb srácoknak is bejövök, szóval tök jó :) de mégis furcsa...

persze vannak az osztályból barátaim, sokan, a barátnőim ugyanúgy 14 körüliek, csak a srácokkal vagyok így.

Sokkal jobban megértjük egymást, tudunk hülyülni, sok közös érdeklődési körünk van, ráadásul én is olyan autó-motor mániás vagyok mint a többiek, szóval duplán jó:D Mitől lehet ez?

2014. márc. 23. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Benne van a kérdésben a válasz. Közös érdeklődési kör és csak pár évvel idősebbek nálad. De 14 évesen ne a gyk szerelem, szex kategóriájában töltsd az idődet. Nem parancs, csak jótanács.
2014. márc. 23. 16:58
 2/8 A kérdező kommentje:
ez a párkapcsolatok kategória.
2014. márc. 23. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:

a szerelem, szex-en belül

bumm

2014. márc. 23. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:

ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ne internetezzek, mert az interneten belül van ez a kategória.

Bumm.

2014. márc. 23. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A szokásos hülyegyerek mentalitás. Adok egy jótanácsot, erre betámadsz. Nem azt mondtam, hogy ne internetezz, ne forgasd ki.. Csak nem kéne ilyen szutyok helyeken tölteni az idődet. Én csak jót akartam, de igazából mindegy, legyél nyugodtan még hülyébb.
2014. márc. 23. 17:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Szutyok hely? Akkor te miért vagy itt? Feláldozod magad, vagy mi?

Elnézést, hogy tanácsot próbáltam kérni egy olyan oldalon, ami arra van kitalálva.

2014. márc. 23. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért vagyok itt, mert régebben függő voltam és néha-néha visszanézek. Volt, hogy szarul éreztem az oldal és az általa okozott dolgok miatt magam, szóval történhetnek itt rossz dolgok is az emberrel(aki régebbi tag az tudja miről/mikről beszélek). Egyébként, ha mégegyszer elolvasod az első válaszom meglátod, hogy a kérdésre is válaszoltam csak emellett próbáltam arra utalni, hogy ne vidd túlzásba eme kategória használatát.
2014. márc. 23. 21:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy túlzásba viszem?

Várj. Miből gondolod, hogy nem vagyok régóta regisztrálva?:D

Mindegy, én nem akarok kötekedni:)

2014. márc. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!