Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem a korombeli fiúkban keresem sem a szerelmet, sem a barátságot? 14 éves vagyok, és kb 16-17 éves srácokkal lógok.
Szerencsére valamiért az idősebb srácoknak is bejövök, szóval tök jó :) de mégis furcsa...
persze vannak az osztályból barátaim, sokan, a barátnőim ugyanúgy 14 körüliek, csak a srácokkal vagyok így.
Sokkal jobban megértjük egymást, tudunk hülyülni, sok közös érdeklődési körünk van, ráadásul én is olyan autó-motor mániás vagyok mint a többiek, szóval duplán jó:D Mitől lehet ez?
ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ne internetezzek, mert az interneten belül van ez a kategória.
Bumm.
Szutyok hely? Akkor te miért vagy itt? Feláldozod magad, vagy mi?
Elnézést, hogy tanácsot próbáltam kérni egy olyan oldalon, ami arra van kitalálva.
Miből gondolod, hogy túlzásba viszem?
Várj. Miből gondolod, hogy nem vagyok régóta regisztrálva?:D
Mindegy, én nem akarok kötekedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!