Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelt kérdés

Tökéletes minta férfinak mutatta magát.

Minden kívánságomat leste.

A világ legtökéletesebb nőjének látott. Idővel a semmire is féltékeny lett. Beképzelt dolgokat és elhitette magával, hogy márpedig az úgy volt. Hiába mondtam, hogy képzelődik.

Valamit nagyon félre értett, újra egy ilyen képzelődés,csak hírtelen megütött. Akármit mondtam nem hitte el, hogy semmi nem úgy van ahogy ő azt látta.

Nem hibáztatja magát.

Elengedtem.

Valahol mégis fáj.

2018. jún. 7. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ezt nem lehet annak nevezni.
2018. jún. 7. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy elengedted.
2018. jún. 7. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Számomra az, hogy megütött, abszolút elfogadhatatlan. Nálam az egy olyan határ, amit senki, semmilyen körülmények között nem léphet át.

De tudom, hogy a nők másképp működnek, te tudod, hogy akarsz-e még ezek után bízni benne...

2018. jún. 7. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Tipikus bántalmazó kapcsolat, először a beetetés, utána a féltékenykedés, aztán pedig az erőszak.. Az ilyen ember csak saját magát szereti ám, te csak eszköz voltál, hogy kiélhesse magát, most keresni fog egy újabb áldozatot akivel ezt ugyanígy el fogja játszani. Ott majd ő lesz a világ legtökéletesebb nője, aki majd szépen ugyanúgy pofára for esni. Ne sajnálj semmit, jól tetted, hogy megszabadultál tőle - ezek fantasztikus manipulátorok ám, nem csodálom, hogy most fáj, de el fog múlni. Annyit tehetsz, hogy tanulsz az esetből és legközelebb sokkal előbb felfigyelsz az intő jelekre (mint amilyen a féltékenykedés vagy akár a túlzott, irreális imádat az ismerkedás elején).
2018. jún. 7. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Pszichopata.

Velem jol jarnal. Egy oszinte csodtomeg vagyok.

25/f/180/83/19/6,7BP

2018. jún. 7. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszer már feltetted ezt a kérdést hogy fájnak a jó emlékek stb.

Ott is ezt mondtam amit most.

Tipikus pszichopata. Beetet majd durr egy pofon és aztán egyre durvabbak. Ez nem szerelem.

2018. jún. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!