Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hívják szerelemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hívják szerelemnek?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, nagyon el van hízva, elején nagyon nem jött be nem az esetem, mert én egy vékony csinos lány vagyok. Viszont mostanában egyre többet gondok és valahogy ne zavar a súlya már, úgy érzem kezdem megszeretni....
2018. ápr. 10. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

képzeld el a szitut, hogy hájas kolléga meztelen, és neked ki kell elégítened.

amennyiben nem hányod el magad a gondolatra, de még fintorba sem húzódik a szád, úgy valószínűleg megtörtént a lehetetlen, és egy totál ellenszenves hapsi álmaid férfiává lépett elő.

a Grimm fivérek (Brüder Grimm) már régen meghaltak, ha gondolod, lépj a nyomdokaikba.

végül is a hájas kolléga még a jobbik eset, náluk a békák változtak herceggé.

2018. ápr. 10. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Tehát azért nem az eseted, mert te egy vékony és csinos lány vagy?Nekem a pattogatott kukorica nem jön be, mert én egy izmos, jóképű srác vagyok.De hogy jön ez ide?:D
2018. ápr. 10. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

"Tehát azért nem az eseted, mert te egy vékony és csinos lány vagy?"

nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy megértsd, hogy jön ide.

a párválasztási motivációnk a homofília (hasonlóság) elve alapján működnek, olyan társat választunk, akinek társadalmi helyzete hasonló a miénkhez.

egy olyan ember, akinek az értékpreferenciájában az esztétikum, a jó külső adottságok, a sportos életmód, az egészségtudatos magatartás az élen szerepel, nem fog egy elhájasodott, vagyis egészségtelen, taszító külsejű párt választani magának.

csak a mesékben, frei nach Grimm! :)

2018. ápr. 10. 22:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy nem köteledni akartam, csak nem értem az érvelést.Nos, szerelemnek nem mondanám még, de szimpátia.Most egy kicsit más minőségben kezdted érzékelni a kollégát, nem egy elkerülendő valakiként mert nem tetszik az alkata, hanem mint érző lény.Ez arra utal, hogy a szived nem "felszines", csak az EGO-d volt beállva külsőségekre.Ez nem jó, vagy rossz, csak van.Egy kapcsolathoz kell némi fizikai vonzalom, lehet ez a fickó olyan vonásokkal bír és olyan belsővel ami neked épp ideális és ez generált vonzódást.Engem se érdekel ha duckóbb a csaj, ha a feje tetszik és van kémia.
2018. ápr. 10. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz meg végképp nem kell agysebésznek lenni, hogy megértsd, miért kérdeztem. ;)
2018. ápr. 10. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
a kérdésed konraproduktv és jelen kontextusban totál értelmetlen.
2018. ápr. 10. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Legyen elég annyi, hogy ez nem szerelem. Nem lehet olyan emberbe szerelmesnek lenni akivel nem ismerek egymást párkapcsolati szinten.

Meg szerintem hagyd a férfit. Ha össze is jönnél vele, úgyis lecserélnéd egyből.

2018. ápr. 10. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kapcsolathoz kell némi fizikai vonzalom.."

ezzel vitába szállnék megint, hogy: némi??

nem!

a szerelemhez nem némi fizikai vonzalom szükséges, hanem egy hatalmas adag!

az mozgatja a szexust, az indítja be a kémiát.

szép-szép, ha a belső tulajdonságok állnak a fókuszban, de nehezen tudom elképzelni, hogy valódi, szenvedélyes testi vonzalom nélkül működjön a dolog.

plusz egy ilyen hájas ffi. lehet, hogy belehal az első szexbe vagy nagyobb közös túrázásba.

amit a kérdező érez, az szerintem inkább egy férfi-nő barátságnak ágyaz meg, semmint egy nagy szerelemnek.

2018. ápr. 10. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Máskülönben pedig nekem van az ismeretségi körömben olyan házaspár akiknél a férj dagi, nagydarab, a nő meg vékony és csini is, bár a fickó is jóképű fazon és nagyon jellemes, kedves ember.Ők igazán szív és lélekközpontú emberek, szeretem őket.:) Szóval ez a párválasztási elmélet nem állhatja meg minden esetben a helyét.
2018. ápr. 10. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem szerelmet írtam, hanem kapcsolatot. :) Aminek viszont örülök, hogy a véleménycsere kultúrált mederben folyik, oly ritka ez itt. :) Viszont elköszönök, kívánok kellemes jó éjszakát és sok sikert a válaszokhoz a kérdezőnek!Pá.
2018. ápr. 10. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!