Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelt kérdés
Ez normális dolog? Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok egy színészbe. Már több, mint 1 éve tart. Néha jobb, néha "rosszabb" a helyzet. Azt hittem kigyógyultam, de most a legújabb filmjét meglátva megint tombol bennem az érzelem iránta. Nem vagyok dedós (30 fölött), ne írjatok hülyeségeket. Ha meglátom (képen, filmen, videon) elönt a melegség, szeretném megérinteni, megcsókolni, megölelni, érezni az illatát, hozzá bújni, szeretkezni vele, nézni órákig.
2010. júl. 2. 09:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
2010. júl. 2. 09:56
 2/17 anonim ***** válasza:

Melyik szinész?

Amugy ez nagyon rossz mert mivel öt "szereted" így a valoságban akkorse vennéd észre a szerelmet ha fejbe vágna.

Hát sztem ez elmúlik ne néz róla se filmet se képet se semmit!

2010. júl. 2. 09:58
 3/17 Funktasztikus ***** válasza:
ez csak tulzott rajongás:D
2010. júl. 2. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Ki volt rád illyen hatással?:O

Azért ad bíztató jeleket?

2010. júl. 2. 10:08
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem ad semmilyen jeleket, mert elérhetetlen totálisan. Nem bírom ki, hogy ne nézzek róla képeket, filmeket, videokat. Elvonási tüneteim vannak. Sz@ar ez így, mert fájdalmasan beleszerettem. Virtuálisan, vagy hogy is fogalmazzak...

ő az:

[link]

2010. júl. 2. 10:16
 6/17 anonim ***** válasza:

életembe először a női megérzésem jó volt....

tudtam, h ő lesz az.... :D

nem vagy egyedül hallottam 60 körüli nőkről akik úgyanígy éreznek, mint te...

én is imádom.... de tudom, h elérhetetlen.... de mikor Mo.-n volt megkerestem.... vettem olyan cuccokat amin rajta van.... van twilight bolt... (ágynemű is van... :D )

és normális szerintem....

szerintem inkább rajongó vagy...

és ettől még rád találhat az igazi szerelem... :D van hasonmása... XD

2010. júl. 2. 10:28
 7/17 A kérdező kommentje:

10:28! Kösz szépen a bíztatást! :))))))))))))))

Nincs hasonmása, mert a magyar fénydublőrje a Szabolcs egyáltaln nem hasonlít rá.

Rá senki nem hasonlít. <3

Most is, ahogy írom ezt, komolyan... totál szerelmes vagyok belé.

Bár csak múlna el...de nem. :(

Nem tudom mi lesz így velem.

Tudom, hogy 30-40-50-60 éves nőket is megfog. Te tudod miről beszélek, mit érzek..gondolom.

Láttam őt életben is a Bel Ami forgatásán.

2010. júl. 2. 10:35
 8/17 anonim ***** válasza:

én is ott... :D

a mosoly ellen állhatatlan és a kisugárzása is jó :D

és szerintem szerény... ami nem sok sztárról mondható el...

2010. júl. 2. 10:42
 9/17 anonim ***** válasza:

mosolya :D bocsi... :D

amúgy én 17/L vagyok

az én korosztályomra ez jellemzőbb... :D

jó érzés találkozni (a buszon is) idősebb rajongókkal... :D

2010. júl. 2. 10:46
 10/17 A kérdező kommentje:

Hát az az, hogy már idősebb vagyok, mert elmúltam 30. XD De nem érzem magam annyinak. Kinézetben sem vagyok annyi.

Még rám soha ilyen hatással nem volt elérhetetlen személy. Igen, pont azért szeretem, mert annyira szerény, annyira angol. Szeretem, hogy olyan magas, hosszú lába, keze van, olyan szép vékony művész ujjai vannak. Szabálytalanul szépséges arca, gyönyörű szemei, az állkapcsa. :P XDD

A hangja, a haja. Egy totális esztétikai élmény. Emellett okos és tehetséges zenész is.

Ennyi gyönyörűséget. Hú, ez gáz, hogy megint a szokásos lemez. Olvadozom rajta. XDDD

[link]

2010. júl. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!