Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezt szerelemnek nevezni?

Figyelt kérdés
Ez normális dolog? Úgy érzem, hogy szerelmes vagyok egy színészbe. Már több, mint 1 éve tart. Néha jobb, néha "rosszabb" a helyzet. Azt hittem kigyógyultam, de most a legújabb filmjét meglátva megint tombol bennem az érzelem iránta. Nem vagyok dedós (30 fölött), ne írjatok hülyeségeket. Ha meglátom (képen, filmen, videon) elönt a melegség, szeretném megérinteni, megcsókolni, megölelni, érezni az illatát, hozzá bújni, szeretkezni vele, nézni órákig.
2010. júl. 2. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem a kor nem számít...

amúgy még egy kis bíztatás...

azt olvastam régebben, h nála 16 évvel idősebb nő tetszett neki... a kor nem akadály....

és amit leírtál azzal 100 %-ig egyetértek... :D

2010. júl. 2. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

elég érdekes dolgokat mondott itt azért..

2010. júl. 2. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani,de ezzel csak az a baj,hogy egy olyan férfiba vagy szerelmes,akit csak megrendezett dolgokban látsz.Fogalmad sincs,hogy az életben milyen is valójában.Lehet,hogy bunkó,nagyképű,szar az ágyban,és olyan büdös parfümöt használ,amitől csak az öklendezés jönne rád.Ne egy megálmodott pasiideált keress az ő személyében.Gondolj róla rosszat,és kiábrándúlsz!
2010. júl. 2. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Ő a magyarokat tartja bunkónak, nagyképűnek:)

Te is magyar vagy??:D

2010. júl. 2. 11:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Láttam Návai Anikó riportját. Ebből nekem az jött le, hogy Rob nem képmutató, nem nyalis. Návainak nem egy másik film forgatásáról kellett volna kérdeznie (Bel Ami), hanem az Eclipse-ről. Az interjúk az Eclipse miatt voltak éppen, látszik is Robert mellett a logo. Ő csak őszintén elmondta a véleményét. A lepukkant részben való forgatás is igaz és a történet is igaz. Ő mosolyogva mondja el, pozitívumként. Návainak nem kellett volna kioktatnia a feltalálókról. Egyébként rossz a fordítás is, mert nem azt mondta, hogy idegenül érezte magát, hanem "different", ami azt jelenti, hogy másképpen. Engem ez nem ábrándít ki. Az jobban kiábrándítana, ha ész nélkül nyalizna, sablonos mondatokkal. Elhiszem, hogy más lehet neki ez az ország, a felfogás. Nem bántott meg cseppet sem.

Nem csak a szerepei alapján "ismerem". Sokmindent elárulnak az interjúk is és a zenéje. Én nem Edwardot szeretem, hanem Robert Pattinsont. Úgy, ahogy van. Hibákkal együtt is.

2010. júl. 2. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:

igazad van...

ha jól van lefordítva az interjú akkor jófej...

és azért legyünk őszinték Mo nem egy nagy szám....

és én se tudom minden népről, h mit találtak fel....

ez lehet ciki, de mind1....

2010. júl. 2. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
ou...
2010. júl. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!