Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú folyton szemez egy lánnyal, mosolyog rá, és máshogy néz rá, máshogy bánik vele, mint a többi lánnyal, ez szerelemnek mondható, vagy csak szimplán tetszés?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 18:28
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudod eldönteni...javasolnám:
-te figyelj Pityu..látom sokat bazsalyogsz rám,és olyan kedves,ari vagy velem,ami nekem tök jól esik,csak engem tüntetsz ki ezzel a bánásmóddal,és van ennek valami jelentősége,vagy..én látom rosszul? hm?
2/7 anonim válasza:
Szerelemnek biztos nem, de tetszésnek mindenkép.:)
3/7 A kérdező kommentje:
szerelemnek nem?!?! Akkor mikortól mondható annak? Milyen gesztusból lehet ezt látni?
2011. márc. 18. 22:40
4/7 anonim válasza:
én úgy fogalmaznék: Szerelemnek még nem biztos, de biztos tetszel neki. Te hogyan reagálsz? Biztatod, ha igen, hogyan?
(nyelvet öltesz, vagy kacsintasz) :)
5/7 Norb66 válasza:
Egyetértek, szerelemnek még nem, tetszésnek mindképp. Szerelem akkor lesz (vagyis akkor fog teljesen belédzúgni) ha megismer téged :)
6/7 anonim válasza:
Mutasd meg neki az új kedvenc kisfilmedet, és beszéljétek meg! :) :) :)
Az új kedvencedet itt találod, én tudom! ;)
7/7 anonim válasza:
de ne legyél túl szájbarágós, sőt: sejtelmességgel talán többre mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!