Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Utazzak ki? Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazzak ki? Vélemények?

Figyelt kérdés
Szoval a sztori. Van egy srac, szeretjuk egymast, de kulfoldon lakik es evente 3x ha tudunk talalkozni..volt rola szo, hogy nyaron talizunk es arra gondoltam, hogy meglepibol kiutazok hozza, mert o dolgozik en meg nem. Kinek mi a velemenye errol, Mennyire örülnétek ha valaki utazna ertetek legalább 250 km-t. (kerjuk, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed)
2018. jún. 4. 21:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

lehet vonzereje a srácnak :)

szerintem kimehetsz..én sosem tudom meg mi a váratlan vendég fogalma

segítesz neki összekapni a kecót

2018. jún. 4. 22:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem olyannak ismerem akinel rendetlenseg lenne :D
2018. jún. 4. 23:01
 13/23 anonim ***** válasza:
250 km? Az egy kétórás autóút! Hetente legalább egyszer meg lehet tenni átlagban! Pénteken jön, vasárnap megy. Kb. fél tank az egész! Mégcsak pénzben sem sok!
2018. jún. 4. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:

Van ami 250 kmre jar egyetemre levelezös kèpzèsre havonta.... nem ertem mi a gond ami miatt nem lehet talalkozni...

Ha megismerted az irkalasok alatt nem tudom, akkor tudnod kell szereti-e a varatlan meglepeteseket. Bar ha ennyit taliztok nekem eleg kenyelmesnekntunik, lehet nem orul h felboritod a kialakitott eletet ha csak egy napra is...

2018. jún. 4. 23:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Az öcsém és a barátnője 200 km-re laknak egymástól, és minden hétvégén együtt vannak. Ha ilyen csekély távolság mellett évente 3x találkoztok, akkor ez nem kapcsolat.
2018. jún. 4. 23:29
 16/23 A kérdező kommentje:
400+Ft-os uzemanyagnal azert sok:'D +autopalya matrica. A 250km teny, es valo, nem a leghosszabb tav, de neki es nekem is van dolgunk altalaban hetvegen. Lesz nyaron 8 szabadnapom, azalatt gondoltam, hogy kimennek hozza.
2018. jún. 4. 23:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ez kapcsolat? Nagyon jóban vagyunk, szeretjuk egymast, de nem vagyunk egyutt meg. Azert nem talalkozunk/tunk havonta, mert mindkettonknek eleg surun bevoltak osztva a napjai suli/munka miatt+csalad/baratok ugyebar. Nem az irkalasok alatt ismertem meg, hanem a talalkaink alatt, ugyanis napokon keresztul 0-24ben egyutt voltunk ilyenkor. Elso latasra szerelem szeru. 😬
2018. jún. 4. 23:35
 18/23 anonim ***** válasza:

"szerelem szerű" lol

szerelemnek nem minősülő gyógyhatású készítmény

ha meg nincs rumli akkor go-go

2018. jún. 4. 23:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Én tökre örülnék,ha egy csávó meglátogatna, akivel ilyen viszonyban vagyok.
2018. jún. 5. 02:25
 20/23 anonim ***** válasza:

250km? :-))) Bocs, csak ma a 3-szorosát vezettem le és még mást is csináltam.

Nem akarok ünneprontó lenni, de az ilyen évi 3x találkozunk az nem kapcsolat, max. tudat jellegű. Te egyébként komolyan gondolod, hogy a mai világban valaki évi 3 talira vár? :)

2018. jún. 5. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!