Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazzak fel hozzá Pestre így a 2. alkalommal? Lányok? Fiúk, szerintetek?
Én vagyok a lány.
Volt már egy találkozónk,akkor ő utazott az én városomba (1,5 óra). Az nem is randinak indult, de a végére úgy alakult,hogy kimutatta az érdeklődését,ami meglepett kicsit ...de nekem sem volt közömbös. Nem engedtem közel magamhoz,mert úgy éreztem,hogy inkább csak a lehetőség hajtja,és nem konkrétan én érdeklem.
Mégis összességében azt érzem,hogy azért szeretné,hogy én utazzak hozzá,hogy a lakására felvigyen. Ezt abból gondolom,hogy a sztorijaiból azt vettem ki ,hogy nőcsábász ..és még az exével is tartja a kapcsolatot.
Szeretnék vele találkozni,hogy jobban megismerhessem,és kiderüljön mi igaz ,mi nem,amit róla gondolok ,de nem szeretnék a városába utazni. Ezt meg is írtan neki..írtam egy másik várost,ami közelebb van az enyémhez,és mesélt róla hogy ismeri, erre azt mondta ,hogy talán jó lesz. Mondtam,hogy így hogy nem ismerem őt és a városát sem,így nekem nem a legjobb párosítás ....
Tényleg tartok attól,hogy csak a lakására menne,és ha nemet mondanék, nem tetszene neki,és az egész rossz hangulatban telne...ha felmennék,akkor meg ki tudja,hogy végződne . Kalandra nem vágyom,nekem ehhez sokkal több kell...
Azóta vkszont nem írtunk egymásnak ,annyit írt,hofy látja,hogy még mindig tartok tőle..
Ezt a közeledésére értette.... én erre nem reagáltam semmit ,így maradt a beszélgetés.
Lányok,ti mit tennétek a helyemben ?
Fiúk,ha csak szexre mennétek, találkoznátok másik városban? Szerintetek túlgondolom?
Nem mennék.
"annyit írt,hofy látja,hogy még mindig tartok tőle.. "
Tiszta manipulálás. Arra megy ki, hogy bizonyísd be, hogy mégsem vagy te olyan félős.
Ugye? Pontosan erre fondoltam én is ,hogy manipulálás,csak nem írtam le. Emiatt gondolkodok rajta ,és ídtam ki az éjszaka közepén :D
Írt a mondat után egy szomorú smileyt...
De igazából nekem az esett rosszul ebben,hogy ezzel rámhagyja az egészet,mert mennyivel másabb lett volna azt írni,hogy... Találkozunk, megyünk x y helyre jól érezzük magunkat és meglátod,jobban megismered majd a várost neg engem is .... valami ilyesmi hobban esett volna .
De ezzel a mondatával kvázi feladta a dolgot .
Meg amit írtál is,hogy manipuláció ,kicsit élesen fogalmazva..
Pont ilyen helyzetben voltam. Ha nem tetszik neki az ötlet, amit korrektül felvetettél, és nem megy el oda veled lelkesen, egyértelmű, hogy mire ment ki a játék. Akkor ne áltasd majd magad. Sajnálom. Ez egyértelmű.
Nekem ugyan így indult, aztán én is mondtam, hogy nem fogok elmenni hozzád a lakásodra egy számomra ismeretlen helyre, még ha annyira szimpatikus is vagy, én ilyet elvből nem teszek. Gondolj bele a biztonságomba.
És akkor még magyarázott, hogy miért akarja, bla-bla. A beszélgetés nem ült el végül, még egy-két hetet beszélgettünk nagyon is izgalmasan, aztán már kezdtem elhinni, hogy tényleg engem megszeretett. És végül, tényleg látta, hogy nem fogok elmenni így hozzá,és már ő könyörgött a félutas találkozóért, ami ugye garantáltan szexmentesnek ígérkezett. Megvolt, jó volt, és utána már ezt akarta, mondta, hogy akár hosszabb ideig is megfelel neki így is, idegenben, ha még időre van szükségem. Szóval egyértelmű, hogy közben megszerette a személyiségemet. Én legalább 3 randi kell, hogy felengedjek annyira, hogy valakinek a lakására felmenjek,s legyen köztünk igazi intimitás. Ezt el tudta fogadni.
Ha ez a srác elfogadja, oké, az egy jel, ha nem, akkor sajnálom, de jók a megérzéseid.
Kedves Kérdező!
A korodból ítélve a kisebbik gyermekem korabeli lehetsz.
Mind a két fiamat becsületre, a nők tiszteletére neveltem!
Valamiért a kisebbik inkább a neten ismerkedik, így itt találta meg a barátnőjét, a köztük lévő távolság 250km volt.
Nem találkoztak köztes helyen, az első randijuk olyan helyen történt amit "mindenki ismer" egyik nagy város pályaudvara.
Ott ahol lehet segítséget kérni ha baj van.
A második randin a lány utazott hozzá.
A randit kora délutánra tervezték, hogy ha a lány úgy gondolja, haza tudjon menni.
Végül nálunk aludt, és bár nem voltam otthon, de külön aludtak (egy darabig), amíg a lány át nem költözött a fiam ágyába.
Hozzáteszem ekkor sem történt semmi, átölelve egymást aludtak. (édesek voltak, reggel amikor hazaértem, nyomtam róluk egy fotót).
Nem kell megszólni, nem tudtam, hogy a lány ott aludt, és hiába kopogtam.
A lényeg, hogy nem történt semmi közöttük, megbeszélték, hogy "első alkalommal nincs szex", és ez így is volt.
Minden egyes utazást közösen finanszíroztak, mindegy, hogy ki utazott kihez.
Sokáig nagyon jól megvoltak, míg nem a lány pontosan ugyan azt csinálta mint te most.
Velem volt ruhát vásárolni, a lány pont ruha próba közepette kereste meg, és azt a választ kapta, hogy most nem jó, később ír...
Rögtön jött a válasz: beteg fa... biztos csajozol, beszélgess akkor más lányokkal...
Pech, a gyerekemnek Ő volt az első, nem volt másik nője, és még csak nem is beszélgetett másik lánnyal.
Erre a beszólásra én kértem meg, hogy ne válaszoljon!
1. Nem adott sosem okot, hogy a lány ilyenekre gondoljon (lehet magából indult ki)
2. Nem volt joga így beszélni vele, mint valami suttyó bantu
3. Ezúton is köszönöm neki, hogy a gyerek szalagavatóján a lány miatt nem keringőzött mással, mert a suttyónak ez nem tetszett volna!
Szóval kedves kérdező, ha nem ismered jól, akkor találd meg a módját, hogy megismerd!
Ha pedig nem ismered, ne állíts róla semmit!
Előző voltam!
Ha valakinek szexre kellesz, mindegy, hogy 1 napig vagy 3 hónapig váratod, és mindegy melyik városban és milyen napszakban találkoztok.
Egy kapcsolatot nem az határoz meg, hogy mikor van az első szex, mikor és hol találkoztok, vagy mikor ki hol alszik.
Nem egy olyan ismerősöm van, akinek az első randin történt meg a szeretkezés, ma pedig a felesége, család gyerek.
Van olyan ismerősöm is aki "vadász", és teljesen mindegy ki mikor, hol, és hány kilóméterre, ha megéri mert szép akkor akár 250km-t is leautózik akár többször is.
Azt konkrétan nem írta,hogy a lakására mennénk,hanem igazából csak gondolom,hogy ez a terve . Bocsi,ha félreérthetően fogalmaztam.
Köszi a válaszokat. Azóta sem írt. Általában mindig megelőzött a kereséssel ..most az a helyzet van,hogy nem is tudom mit mondanék neki. Kiábrándító,hogy ezt mondta rá, mert ha tényleg látni szeretett volna,akkor annak is örült volna,hogy másik városban találkozunk ...
Ami szép az egészben,hogy egy másik srác,akivel pár hónapja beszélgettem ,épp most csak úgy random írt,hogy mikor megyek a városába... Vicc már komolyan mondom,micsoda lovagok ezek ....majd persze,egyből a lakásukra megyek,még az állomásra se jöjjenek ki,sőt az ágyban fekve várjanak . Ennyit a nagy érdeklődésről,kisújjukat nem mozdítanák kb.
Nem értelek, veled van a baj.
Azt írtad, hogy asrác már járt a városodban és találkoztatok.
Most akkor rajtad a sor!
Az egész innen úgy látszik, hogy terelsz, vívódsz, és azon tűnődsz, hogy megéri-e.
Ha így vagy vele, legyél egyenes és fair, ne fogd a pasikra!
Keress olyat akiért megéri utaznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!