Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utazzak fel hozzá Pestre így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazzak fel hozzá Pestre így a 2. alkalommal? Lányok? Fiúk, szerintetek?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány.

Volt már egy találkozónk,akkor ő utazott az én városomba (1,5 óra). Az nem is randinak indult, de a végére úgy alakult,hogy kimutatta az érdeklődését,ami meglepett kicsit ...de nekem sem volt közömbös. Nem engedtem közel magamhoz,mert úgy éreztem,hogy inkább csak a lehetőség hajtja,és nem konkrétan én érdeklem.

Mégis összességében azt érzem,hogy azért szeretné,hogy én utazzak hozzá,hogy a lakására felvigyen. Ezt abból gondolom,hogy a sztorijaiból azt vettem ki ,hogy nőcsábász ..és még az exével is tartja a kapcsolatot.

Szeretnék vele találkozni,hogy jobban megismerhessem,és kiderüljön mi igaz ,mi nem,amit róla gondolok ,de nem szeretnék a városába utazni. Ezt meg is írtan neki..írtam egy másik várost,ami közelebb van az enyémhez,és mesélt róla hogy ismeri, erre azt mondta ,hogy talán jó lesz. Mondtam,hogy így hogy nem ismerem őt és a városát sem,így nekem nem a legjobb párosítás ....

Tényleg tartok attól,hogy csak a lakására menne,és ha nemet mondanék, nem tetszene neki,és az egész rossz hangulatban telne...ha felmennék,akkor meg ki tudja,hogy végződne . Kalandra nem vágyom,nekem ehhez sokkal több kell...

Azóta vkszont nem írtunk egymásnak ,annyit írt,hofy látja,hogy még mindig tartok tőle..

Ezt a közeledésére értette.... én erre nem reagáltam semmit ,így maradt a beszélgetés.

Lányok,ti mit tennétek a helyemben ?

Fiúk,ha csak szexre mennétek, találkoznátok másik városban? Szerintetek túlgondolom?

2017. nov. 21. 01:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

És ne hitegess másokat, mert a pasik az ilyen mellébeszélős nőket megérzik, és ebből van az, "hogy ha akarsz valamit majd jössz".

Nem hisznek neked, és nem bíznak benned azért amilyen vagy.

Indokolatlanul vagdalózol.

2017. nov. 21. 08:40
 12/15 anonim ***** válasza:

"Köszi a válaszokat. Azóta sem írt."

Hát, akkor csak ennyi energiát fektetett egy dugásba.

2017. nov. 21. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ez az, csak dugni akart.
2017. nov. 21. 11:32
 14/15 A kérdező kommentje:

Koszi a relevans valaszokat!

Szerintetek ,hogy nem reagaltam semmit az utolso mondatara, ez igy lezartnak tekintheto?

2 nap utan mar reagalni fura lenne,meg nem is tudnek mit ra...ha meg csak siman irok neki,hofy hello es hogy van,akkor meg mintha mi sem tortent volna ,az sem jo. Vagy mar nem erdemes irni barmit is,csak en nem latom egyertelmuen?

Volt mar olyan hogy 2-3 napig nem beszeltunk,ez volt a max.

Tobben kerdeztetek uzenetben,hogy hany eves . 27. Mar nem tinik vagyunk,meg ha a helyzet komolytalan is ..sajnos.

2017. nov. 21. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Előszöris döntsd el, hogy szeretnél-e valamit tőle, avagy sem. Ha igen, akkor írj rá és kicsit vesd be magad, de szerintem se menj föl hozzá...
2017. nov. 21. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!