Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden nyarnak van tortente....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nyarnak van tortente. Ez volt az enyem! Velemenyek?

Figyelt kérdés

Helló. Eléggé komplikált nyaron vagyok túl.Beleszerettem valakibe akibe talán nem kellett volna. A nyár elején találkozgatni kezdtünk.Egy gyerekre vigyázott éjjelente ezért mehettem fel hozzá.(nem aludt otthon igy tehat nyugisan talalkozgathattunk) Volt is néhány alkalom-éjszaka amikor felmentem hozzá és a köztünk lévő viszony elkezdett forrósodni. Megbeszéltük,hogy Friends with benefits lesz ez köztünk és semmi érzelem nélkül találkozgatunk éjjelente és jól elhülyéskedünk de nem szeretünk egymásba.Nos..én beleszerettem idővel és nem még birtam egy idő után bevallottam neki hogy részemről ez már kicsivel több.Mikor ezt meghallotta kicsit megszakadt a dolog köztünk de majd idővel ismét talalkozgatni kezdtünk és láthatólag ő is kezdett egyre többet érezni. Nos már alakultak a dolgok és már majdnem a sex is megtörtént amikoris lebuktunk.Azaz kiderült,hogy mi éjjelente együtt vagyunk.Megtudták az ő szülei is és eltiltották tőlem.Eléggé nagy feszkó volt itt a faluban ezért mi sem tárgyaltunk már annyit (igaz már lehetőség sem volt igazán rá). Aztán telt múlt az idő és mivel láttam,hogy ebből már biztosan semmi sem lesz megpróbáltam elfelejteni (sikertelenül). Néha sikerült beszélgetni az interneten és elmondta hogy nem bánta meg azt,hogy találkozott velem és hogy hiányoznak neki azok az esték amikor együtt voltunk. Időközben én kimentem külföldre egy kicsit és egyik este rám irt,hogy hiányzok neki meg minden ami akkoriban történt. (Nos hát igen...egyrészben örültem hogy ezt mondja másrészben pedig fogalmam sem volt hogy mi tévő legyek) Hazajöttem külföldről és mivel falu nap volt és volt koncert egymás mellé keveredtünk és elvoltunk...Én átöleltem hátulról és ahogy láttam rajta élvezte a dolgot mert simogatni kezdte a kezem és már ismerem őt annyira hogy tudjam mikor nyugodt és mit szeret.

(EZ A KÉP CSAK EGY ILLUSZTRÁCIÓ...NAGYJÁBÓL MI IS IGY VOLTUNK AKKOR ESTE :

[link]

Nos ez igy ment egy ideig majd ugy 20-30 perc után csörgött a telefonja és hivta az anyja ...Megijedt hogy megláttak minket ismét ezért megkért hogy inkább menjek el nehogy meglássanak minket újra együtt és ismét balhé legyen belőle. Én ezek után leléptem és azóta nem láttam és nem is beszéltem vele. (ez a dolog szombat este történt)

Nos tehát rengeteg dolog fordul most bennem : legfőképpen az hogy most mit kellene tennem? Látszik hogy hiányzok neki és szeretne velem lenni de a körülmények nem engedik és igy nem igazán jósolok nagy jövőt kettőnknek....Ő vajon mit érezhet? Próbáltam elfelejteni teljesen őt de az a helyzet hogy szeretem őt (vagy talán mégsem csak ezt próbálom magamnak bemagyarázni?) nos nem tudom mihez kezdjek és mi lenne a megfelelő döntés. Ezért is reméltem,hogy ha majd leirom nektek ezt a „mini” történetet akkor tudtok majd mondani 1-2 véleményt. Egy kivűlálló mindig jobban látja és tisztábban a dolgokat.Könnyebb neki éppszerű véleményeket mondania mint aki benne van.

Korunk : Én 18 évés fiú – Ő 16 évés lány

ELNÉZÉST KÉREK azért ha kicsit hosszura sikeredett de úgy kb 3-4 hónap eseményét próbáltam leszűkiteni....és ha már eddig elérkeztél kérlek ne menj úgy el hogy ne fogalmazd meg a véleményedet ezekről a dolgokról...Elmondhatod te mit tennél és mit gondolsz de megkérnélek ne 2-3 szóban hanem ha lehet akkor kicsit terjedelmesebben foglald össze a mondanivalód.

Hálás köszönet minden értelmes normális válaszért!!!

2013. szept. 2. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Mint minden kötelező olvasmánynak, ennek is lennie kell rövidített verziójának. Hol a link hozzá?
2013. szept. 2. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
#2! Első hozzászólás, kiegészítve a "tevékenykedtem, mint a nyulak"-kal.
2013. szept. 2. 21:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért tiltanak tőle a szülők?
2013. szept. 2. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nem is dugtatok akkor miért Friends with benifets? Nem értem:D
2013. szept. 2. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Hogy lehetett barátság extrákkal,ha a szex csak utána történt meg,ráadásul majdnem?

Amúgy mi az akadály?

2013. szept. 2. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 leírta amit én is akartam, viszont ezt teljesen feleslegesen olvastam végig, ugyanakkor valamelyik szappanoperába eladhatnád ezt a történetet, tuti ölnének érte...
2013. szept. 2. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért tiltanak a szülők?
2013. szept. 2. 21:18
 8/14 anonim válasza:
Miért tiltsák el a lányt a szülei? Mi bajuk veled?? amugy meg ha netalán ebbőligaz szerelem lesz akkor ugyis összejöttök hanemis most
2013. szept. 2. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem ha hűségesek maradtok egymáshoz akkor össze fogtok jönni :) és ha szereted akkor mond el neki minnképp :)
2013. szept. 2. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Az hogy tiltják tőled a szülei az nagy probléma,nem hiszem hogy nagy jövőtök lenne.Az is lehet,hogy nem mer veled lenni,mert fèl a szüleitől.
2013. szept. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!