Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolják egyes nők, hogy egy férfinak nem lehetnek érzései?
Miért szól itt 10-ből 9 válasz arról, hogy "úgyis csak a szexre hajt", "amint megkap, eldob", "csak szerelmet hazudik, hogy megszerezzen aztán lecseréljen a következőre"?
Olyan hihetetlen lenne, hogy egy férfi is érezhet igazi, őszinte szerelmet egy nő iránt? Hogy érzelmi, és nem testi okokból kell neki egy nő?
És miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
Jó, válaszolok a kérdésre. Én például az ilyen kérdések alapján gondolom azt, hogy a férfiak nem képesek a tiszta, őszinte szerelemre. Vagy nem ugyanazt értjük szerelem alatt. Nekem ebbe az érzelembe nem fér bele, hogy két évente más iránt érzitek, és az a fokmérője, hogy hány kilós a másik, és mennyire áll rá a farkad.
"Meghízott az asszony, szülés után mer foglalkozni a gyerekkel is az "ősanya", és nem dobja szét a lábát első füttyre, pedig azt a két percet kibírná. Érthető, hogy elhidegültem tőle, nem?
És a csini, fiatal kolléganő, akinek hetek óta udvarlok, viszem étterembe, kirándulni, kap virágot meg ajándékokat, az lehet, hogy egyszer cserébe hagyja magát megdugni.
Miért nem érti senki, hogy ez az őszinte szerelem?"
Brühühü 😭
De megbeszéltük, hogy én olyan tökéletes vagyok, hogy szerelemből házasodtam, nem bántam meg, a férjembe vagyok szerelmes, és nem tudnám megcsalni, 14 év után se. De hát mit tudok én az őszinte szerelemről hozzád képest....
Íme a törékeny, érzelmes női lélek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Csak az érzelmei áldoztata szegény kislány... Bezzeg a gonosz férfiak, azoknak nincsenek érzelmeik, csak mennek az álló farkuk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!