Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolják egyes nők, hogy egy férfinak nem lehetnek érzései?
Miért szól itt 10-ből 9 válasz arról, hogy "úgyis csak a szexre hajt", "amint megkap, eldob", "csak szerelmet hazudik, hogy megszerezzen aztán lecseréljen a következőre"?
Olyan hihetetlen lenne, hogy egy férfi is érezhet igazi, őszinte szerelmet egy nő iránt? Hogy érzelmi, és nem testi okokból kell neki egy nő?
#10:
Aki annyira hülye, hogy kényszerből házasodik, és nem szerelemből, az meg is érdemli, hogy egy nő/ferfi mellett szenvedjen egész életében.
Aki olyan hülye, hogy egy ilyen házasságban benne is marad, azt nemes egyszerűséggel fogyatékosnak minősítem.
Aki így kényszerül házasságba, szerelem nélkül, az meg ne papoljon igaz érzelmekről, mert kiröhögöm. 😂😂😂
Látom, sikerült a hetpróbás androfób érzelmi analfabéta feminácikat magamra szabadítanom...
Persze, ha egy nő van hasonlóan, akkor ő csakis ártatlan áldozat lehet... De ha egy férfi rosszul dönt egyszer életében, vagy egyszer megismer valakit, aki nagyobb hatással van rá, mint a házastársa, az egy péniszvezerelt utolsó rongy g e c i.
Na ennyit erről, én mentem aludni. :D
Igen, igazad van. Az a tiszta, igaz szerelem, ha egy házas ember farok felvágva rohan az első nő után, aki bejön neki. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aztán este jól megdugja anyucit is, mert már csak a hitel és a gyerek tartja őket össze. 🤣🤣😆😆
Aha... a 6 éve házas, exével félrekufircoló riherongyot hidd el jobban lehordtam (nőként) mint ahogy itt kikeltem.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!