Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszmákkal lehet szerelmet, kapcsolatot elérni?
Olvasom a gyakorit és cikkeket, könyveket a párkapcsolatokról, nézem, hogy a környezetemben hogy alakulnak a kapcsolatok. Csak kapkodom a fejem. Évek után is elköteleződés nélküli együttlevések, örök egyedülállók, egyéjszakások után szerelemért siránkozók, barátság extrákkal, pua, titkos szabályok, "légy elérhetetlen, akkor szeret beléd", pincsikutya, friendzone, előbb magad szeresd, dating coachok, stb.
Sajnos egy olyan esetről sem tudok, hogy két ember felfigyel egymásra, beszélgetnek, találkoznak, egy idő után lefekszenek és ebből kialakul egy kapcsolat, ahol mindent meg lehet osztani egymással és még a hűség is alap.
Mintha az egész csak egy biznisz lenne azoknak, akik benne vannak és azoknak is, akik abból akarnak megélni, hogy tanítják az ismerkedést. Úgy érzem, nekem idegen ez az egész, bár tény, hogy sosem szeretett belém, aki mellett hűségesen kitartottam. Nekem az sem menne, hogy minden nap mással randizzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!