Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az intelligencia, a benső világkép mennyire tükröződik egy adott ember szemén?
A ti véleményetekre vagyok kíváncsi, de lírom, hogy én, hogy tapasztaltam.
Vannak nagyon trükkös emberek, akiken látod, hogy okosak, ami igaz is, már a szemükön látod, mégis elképesztően gonoszak tudnak lenni, érzelmi intelligenciájuk kevés.
Vannak a teljesen üresfejűek, a bamba, homályos képű emberek. Férfi, nő tökmindegy, Life is the party feeling számukra minden.
És vannak akiken érzem az érzelmi intelligenciát, még akkor is ha aztán később kiderül, hogy nem épp az eszükről híresek. De jó emberek, egyszerűek és tiszta lelkűek. Szeretem ezeket az embereket.
Szeretem aztán a 4. csoportot is, akik a tiszta lélek mellé még jó beszélgetőtársak is, akiknek tényleg van rálátásuk a világra, de nem verik nagydobra.
Nem üvöltik túl a másikat.
Mit gondoltok? Ti mit tapasztaltok?
Volt,hogy a szemán látszott valakinek,hogy valami nem stimmel.
Mondjuk egy Snooky szemén értelmet ne keress,vagy egy Csóró Lalién,annyit mondhatok. :D
Én is azt hittem, hogy meg tudom ítélni az embereket az arcuk/megjelenésük/viselkedésük alapján, egy darabig jól is ment, aztán belefutottam egy duci, furcsa mozgású, bamba arcú férfiba, akinek még a hangja is ostobán csengett, erre nem kiderül, hogy mensa tag?
Azóta kevésbé vagyok előítéletes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!