Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki annyira érzelmes, mint én?
Akinek szüksége lenne a szeretetre, különben rossz kedvű, és folyik a könnye minden este. Aki egy kicsit szomorúbb, (vagy épp egyáltalán nem szomorú) filmen is képes meghatódni. Át tudja érezni más helyzetét. Hatalmas szeretetet tud adni annak, aki megérdemli. Nem agresszív, nem háborúzik, kerüli a konfliktusokat. Tehát magas az érzelmi intelligenciája.
Azért kérdezem mindezt, mert eddig csak olyan nőket ismertem, akikből majdnem hogy teljesen hiányzott az érzelem, és emiatt nem tudtak mit kezdeni velem.
Nagy pazarlásnak, feleslegesnek érzem, hogy ilyet is tudok, mert kb semmire sem jó.
Senki sem örült még neki. Általában ha megemlítettem valakinek, csak ennyi volt a reakció: "Aha, már észrevettem".
Nekem sem jó ez így. Figyelmen kívül hagyják ezt a tulajdonságomat, ami nem jó érzés.
Kicsit olyan, mintha Ferrari-val járna a szőke nő, és azt szeretné benne, hogy 4 kereke van és piros... A többi tulajdonságát figyelmen kívül hagyja.
Én pl ilyen vagyok és nem élem meg pozitívumként. Jó, nem nézek filmeket, de pl könyvet sokat olvasok és ha nagyon belemerülök egy szomorú részbe, akkor bőgök. Most komolyan, ennek mi értelme? Barátom frászt kapott első ilyen alkalommal, a könyv végére lapozott, közölte, hogy happy end és folytassam addig, míg be nem fejezem. :D
Konfliktus kerülő vagyok, finoman kifejezve: mert ugye a komolyabb súrlódásokat meg kell beszélni, de én ennél szintén pityergek, mint egy szánalmas idióta.
Én ezt hatalmas hátrányként élem meg és próbálom visszafogni magam... sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy sok türelem kell hozzám ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!