Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan nő, aki annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki annyira érzelmes, mint én?

Figyelt kérdés

Akinek szüksége lenne a szeretetre, különben rossz kedvű, és folyik a könnye minden este. Aki egy kicsit szomorúbb, (vagy épp egyáltalán nem szomorú) filmen is képes meghatódni. Át tudja érezni más helyzetét. Hatalmas szeretetet tud adni annak, aki megérdemli. Nem agresszív, nem háborúzik, kerüli a konfliktusokat. Tehát magas az érzelmi intelligenciája.

Azért kérdezem mindezt, mert eddig csak olyan nőket ismertem, akikből majdnem hogy teljesen hiányzott az érzelem, és emiatt nem tudtak mit kezdeni velem.

Nagy pazarlásnak, feleslegesnek érzem, hogy ilyet is tudok, mert kb semmire sem jó.

Senki sem örült még neki. Általában ha megemlítettem valakinek, csak ennyi volt a reakció: "Aha, már észrevettem".

Nekem sem jó ez így. Figyelmen kívül hagyják ezt a tulajdonságomat, ami nem jó érzés.

Kicsit olyan, mintha Ferrari-val járna a szőke nő, és azt szeretné benne, hogy 4 kereke van és piros... A többi tulajdonságát figyelmen kívül hagyja.

2016. szept. 14. 19:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Az önsajnáltatók legújabb generációját hallották :D
2016. szept. 14. 19:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Sokféle nő létezik, még ilyen is van.
2016. szept. 14. 19:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen megértelek,mert mondhatni hasonló cipőben járok és nincs semmi önsajnálat bennem,csak fel kellett ismernem,hogy ilyen vagyok és azt el kellett fogadjam. És ha mindezt valaki nem tudja értékelni,nem hinném,hogy ettől még velem,vagy veled lenne a gond. Mi ilyenek vagyunk.Tele érzésekkel,érzelemmel.Mégis mit lehetne ez ellen tenni? Szerintem semmit. Elfogadni és élvezni,hogy nekünk vmi miatt ez adatott. Majd eljön az a valaki,aki mindezt értékeli,aki befogadja és magáévá teszi. Senki miatt ne változz meg,légy önmagad és büszkén vállald!
2016. szept. 14. 19:24
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen megértelek :/
2016. szept. 14. 19:26
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Szeretni az tud, akinek van önbizalma, képes mást támogatni. Nem az, aki elpityeredik, ha csúnyán néznek rá. Nyilván menekülnek tőled, mert csak szívod mások energiáját, hogy foglakozzanak veled, szeressenek, mert ha nem, akkor összetörsz. Holott másnak is lehet, hogy szüksége lenne arra, hogy támogassák, amire labilis ember nem képes.
2016. szept. 14. 19:26
 6/19 anonim ***** válasza:

Én pl ilyen vagyok és nem élem meg pozitívumként. Jó, nem nézek filmeket, de pl könyvet sokat olvasok és ha nagyon belemerülök egy szomorú részbe, akkor bőgök. Most komolyan, ennek mi értelme? Barátom frászt kapott első ilyen alkalommal, a könyv végére lapozott, közölte, hogy happy end és folytassam addig, míg be nem fejezem. :D

Konfliktus kerülő vagyok, finoman kifejezve: mert ugye a komolyabb súrlódásokat meg kell beszélni, de én ennél szintén pityergek, mint egy szánalmas idióta.

Én ezt hatalmas hátrányként élem meg és próbálom visszafogni magam... sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy sok türelem kell hozzám ilyen téren.

2016. szept. 14. 19:30
 7/19 A kérdező kommentje:
5# Az érzelmek kimutatása nem a gyengeség jele.
2016. szept. 14. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
A labilis lelkivilág nem azonos az érzelmek kimutatásával. A jókedélyű, pozitív , stabil emberek is képesek kimutatni az érzelmeiket. Gondolj már bele! Lesz egy gyereked, és pityeregni fogsz előtte lépten-nyomon? Hány olyan szülő van, aki sosem omlik össze, erős, és mégis ki tudja mutatni az érzelmeit!
2016. szept. 14. 19:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Na akkor tisztázzuk! Nem hisztizésre, és irányíthatatlan sírógörcsökre, gyengeségre gondoltam, hanem egyszerűen arra, hogy fontosak az érzelmek, fontos a szeretet, és nagyon igénylem ennek mindenféle megnyilvánulását az életben. Szeretnék törődni valakivel. Nem arról van szó, hogy pátyolgatni kell, mert gyenge vagyok.
2016. szept. 14. 19:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is, ki beszélt itt labilis lelki világról?
2016. szept. 14. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!