Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki néhány szó után szerelmes lesz valakibe?
""Pedig nem én vagyok így egyedül ezzel, hanem sokan mások is. De lehet, hogy pár perc után jobban ismered, mint bárki más"
Ja. Az ilyenek sirnak majd ket het utan, hogy eletuk szerelme megsem az. Naiv vagy, rettentoen.
Menj bele, eld at, aztan majd rajossz.
Kíváncsi vagyok, hogy melyek voltak ezek a szavak..
Kb. úgy tudom értelmezni ezt az esetet, mint amikor pl. bunkó pasikkal vagy körbevéve és életedbe először találkozol egy kedves pasival, vagy ilyesmi.. Vagy csupa buta pasikat ismersz, és hirtelen bummm, jön egy érezhetően a környezetednél értelmesebb, intelligensebb férfi. Valami ilyesmi.
Pl. Egyszer egy pasi mesélte azt, hogy "annyira szerelmes egy lányba, mert rendes lány, és a környezetében mindenki r*b@nc, ez a lány meg más, kár hogy már foglalt"
Szerintem te is valami olyan tulajdonságot láthatsz ebben a férfiban, amiről azt hiszed, hogy annyira egyedi:)
"A lényeg benne van, ha meglátod már érzed ő kell.Nekem ez a szerelem."
Ez úgy ahogy van hülyeség, már bocs. Attól még, hogy érzed, ő kell, nem azt jelenti, hogy szerelmes vagy. Érzed, hogy ő kell, mert tetszik külsőre, azonban mivel fogalmad sincs milyen ember belül, így nem lehetsz szerelmes. Ennyire nem lehettek naivak és egyszerű emberek.
# 23 Istenem mekkora nagy okosságxD Hát igen, szükség van arra, hogy a másik emberben is legyen. Evidens.
Ez olyan "az ég nem kék, mert eltakarják a fehér felhők, de szükség az az égre, hogy a felhők ragyoghassanak rajta."("Paulo Coelho")
Szerelem nem az, amikor "kell", megakarod szerezni. Szerelem az, amikor már megvan, melletted van, együtt vagytok és még így is tovább érzed. Te a megszerzési vágy jellemzőit írtad le.
Ez nem szerelem. A mély érzelmekhez időre van szükség bárki bármit mond. Meg kell hogy ismerd hogy lásd milyen ember. Hogy viselkedik az adott szituációkban stb stb.
Persze odáig vagy érte de könnyen ki is ábrándulhatsz ha éppen nem úgy viselkedik majd ahogy te idealizáltad mert ugye 3 mondatból nem tudod hogy milyen is..
Én nőként sajnos vagy nem sajnos de nem esek hanyatt egy helyes pofitol vagy egy kockás hastol. Nekem kell hogy megismerjem a másikat és éppen ezért soha nem voltam szerelmes 2 másodperc alatt. És Szeritnem mely érzések kisebb eséllyel alakulnak ki így.
24N
Kérdező, te fordítva ülsz a lovon.
"Azért páran egyetértettek ezzel, tehát a népesség egy bizonyos részével ez előfordul."
Ez azt jelenti, hogy a népesség egy bizonyos részének fingja sincsen az érzéseiről és nem tudja megkülönböztetni a szerelmet a vágytól, a fellángolástól.
"Talán a mélyebben érzőkkel, romantikusabbakkal."
Beszarás. Szerinted attól lesz valaki mély érzésű, hogy úgy szeret bele valakibe, hogy azt se tudja még, kicsoda valójában? Nem érzed az ellentmondást? Pont, hogy az ilyen emberek felületesek. A mély érzés máshol kezdődik, te nem vagy mély érzésű ember.
"Nálam ha hetekig ismerkedni kell, hogy kialakuljon a szerelem, az olyan is lenne. Az valószínűleg azért lenne, mert nem egy nagy szerelem, és kevéssé illene hozzám, ezért nem vettem volna észre annyi ideig, hogy milyen."
No komment. Akkor te hogyan ismerkedsz? Meglátod és egyből összejössz vele?:D:D:D. Te kevered azt, hogy valakihez vonzódsz és hogy valakibe szerelmes vagy. Nagyon durván kevered a fogalmakat. Szerintem nem lehetsz több 18-nál, ez tuti.
"Hogy milyen egy ember nagyjából, az egy pillanat alatt látszik, sok minden már látásból is látszódhat. "
Dehogy látszik. Mégis hogy látszana? Szerinted miért van annyi válás? Az emberek később mutatják ki a foguk fehérjét, később derül ki, hogy tudnak-e együtt élni. Áruld már el, honnan a fenéből látod egy emberről csak látásból, hogy milyen ember valójában? Te valami Marvel szuperhős vagy?:D:D:D.
"Én a saját családtagjaimról sem sokat tudnék mondani, nem tudnám megmondani, pontosan milyenek, hiába "ismerem" őket. "
Nah ez tényleg szóra sem érdemes. Ezzel én a helyedben nem dicsekednék, ez elég égő és ciki. Ebből a kommentedből látszik, hogy felszínes vagy és egyáltalán nem vagy mély érzésű.
"Nem az a kérdés, mit szeretsz benne, őt szereted, nem egyes jó tulajdonságait, ez nem gondolkodás, hanem érzés. "
Mivan???? Pont az a kérdés, hogy mit szeretsz benne. Ennyire nem lehetsz idióta:) Vagy ha megkérdezik, hogy mit szeretsz a párodban mit mondasz? Nemtudom? Te komolyan nem vagy százas és totál fordítva gondolkozol.
"Nálam ez évekig tartott, úgyhogy nem fellángolás volt, csak az első pillanattól, pillanatoktól felismertem. "
Tartott, vagyis már nem tart. Akkor mégsem volt olyan jó választás, erről ennyit:D
Hogy megértsd, nagy betűvel írom, mert úgy látom, képtelen vagy értelmezni a dolgokat.
ADDIG NEM LEHETSZ SZERELMES, AMÍG NEM ISMERED A MÁSIKAT, UGYANIS NINCS MIT SZERETNI BENNE. AMÍG NEM ISMERED A MÁSIK FELET, ADDIG CSAK VONZALMAT ÉREZHETSZ, AZT ÉRZED, HOGY TETSZIK ÉS VONZÓDSZ HOZZÁ. TE A VONZALMAT ÉS A SZERELMET KEVERED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!