Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki néhány szó után szerelmes lesz valakibe?
Inkább vonzalom van az elején. Elég intenzív és elsöprő lehet. Szerelem akkor lehet, ha valamennyire megismered és elfogadod a hibáival együtt.
Szerelem az amikor hiányzik, ha nem látod, amikor minden örömödet, bánatodat megosztod vele. Amikor kicsit magad elé helyezed, kompromisszumot kötsz az ő érdekében. Az amikor kiteszed a szívedet elé az asztalra.
szerintem nagyon romantikus vagy. Amivel nincs baj. Én egyszer azért lettem szerelmes egy fiúba, mert olyan nagyon szenvedélyesen közölte, hogy szerelmes belém.
Persze nem illettünk össze és alig tudnék felsorolni 3 dolgot, ami miatt jártunk, de az annyira romantikus volt, hogy ez lett.. :)
"A vágyakozás, a vonzalom, a fellángolás a közelében sincs annak, hogy minden percben rá gondolsz, hiányzik, szereted, isteníted, stb. Tehát vagy őrült vagyok, vagy van ilyen szerelem is."
Ez így hülllllllleség:) Mondom én, aki 15-20 perc alatt, tudtam, ez a lány kell nekem. Ja és ez 35 éve történt. Azóta is jó érzés átölelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!