Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el vagyis mit mondjak a barátnőmnek hogy telepítse újra a Messengert a telefonján? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A barátnőmmel még nem egy településen élünk, is sajnos nem tudunk minden nap találkozni és személyesen kommunikálni egymással. Így csak Facebookon tudunk beszélni egymással naponta. És a barátnőmnek a elromlott a Messengere, péntek óta nem mutatja hogy mikor elérhető. És csak le kéne törölnie és újra letölteni és ennyi. De ő makacs módjára azt mondja hogy nem teszi meg... Hogyan érjem el azt nála mit mondjak neki hogy telepítse újra?2018. máj. 28. 07:03
1/9 anonim válasza:
Nem romlott az el, csak nem akarja, hogy lásd mikor elérhető. Ezért is nem akarja újratelepíteni.
2/9 anonim válasza:
Nem romlott el, csak kikapcsolta :D.
3/9 anonim válasza:
És te be is veszed, hogy elromlik?
Nem romlik el. Ha a telefonon fenn van, jelezni fog az alkalmazàs, kivéve, ha leàllítja. Simàn ki lehet kapcsolni.
Szerintem itt a probléma forràsa, hogy ez a làny :
- nem szerelmes beléd, ha valóban az lenne, akkor pàrkapcsolatban, főleg az elején àllandóan fenn csüngne a messengeren és nézné, hogy mikor beszélhet veled.
- vagy pedig annyira ragadsz rà, meg folyton szàmonkéred, hogy kell neki egy kis szabadsàg.
4/9 anonim válasza:
Hidd el az előzőknek igazuk van, nincs annak semmi baja.
5/9 anonim válasza:
Informatikusnak kell lenni, hogy tudd hogy csak kamu az egész?
6/9 anonim válasza:
És attól még nem tudsz vele beszélni, hogy nem látod, mikor elérhető? Súgok: akkor is megkapja és nem halsz bele, ha 5 perccel később válaszol. És fent jól mondták, nincs vele semmi gond, csak ki van kapcsolva a láthatósága, amihez joga van.
7/9 anonim válasza:
Én is kikapcsoltam már rég, hogy látni lehessen ha online vagyok. Ettől még tudok válaszolni meg minden... Miért baj, ha így marad?
9/9 anonim válasza:
Hagyd a pitsába, arra se méltat, hogy a pofádba mondja, hogy nem szeret.
Ha nagyon akar, tudna messengerezni böngészőből, ha okostelefonon a sarokban a hárompontra rákattint és kipipálja az asztali nézetet, szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!