Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nagyon megharagudott?
Megismertem egy lányt és nagyon megtetszett, de úgy éreztem, hogy csak a barátzónában vagyok viszont a barátnője azt mondta, szerinte ő is érez valamit, mert csomószór beszél rólam neki. Meg azt is mondta, hogy élvezi, hogy állandóan körülötte lógok. Viszont felém nem igazán mutatott semmi érzelmet, de a barátnője szerint csak azért, mert ő alapból ilyen (?) Azt javasolta (a barátnője), hogy egy ideig ne keressem és akkor hátha ő is aktívabb lesz, hiányolni fog. Pont ekkoriban volt a születésnapom, amire így nem hívtam meg, de nem is tudott róla a lány, viszont felköszöntött meg kérdezte, hogy ünnepeltem meg és nem tudom miért, de akkor úgy láttam jónak hirtelen, ha kicsit játszok vele. Úgy tettem, mintha meghívtam volna és megkérdeztem, miért nem jött. Erre mondta persze, hogy nem volt meghívva. Én tettetve csak annyit mondtam, hogy bocs, elfelejtettelek meghívni.
Erre most asszem' megharagudott, mert ha látjuk egymást, már nem is köszön.
Nem mellesleg a "nagy barátnő" rendesen leoltott amiért voltam ilyen bunkó hogy nem hívtam meg őt (a lányt) a bulira, pedig ő mondta hogy ne menjek ennyire utána...
(21 vagyok, a lány 19)
ember te hülye vagy
taktikázzál, hátha jobban összekuszálod a hülyeségeiddel ezt az egészet
Ha a csaj gondolkodása kicsit is hasonlít az enyémre, akkor mostmár nem igazán van esélyed. Ha meg még azt is elmondod, hogy ezt miért csináltad, akkor hazugnak fog nézni, aki kapcsolat alatt is taktikázna. Nem hiszem, hogy ezek után tudna úgy nézni rád, mint eddig.
És ahogy előttem is írták, a ne menj utána, meg a szándékosan nem hívom meg, azt hazudom meghívtam, majd kőbunkó módon kezelem a helyzetet nagyon nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!