Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba, azonban nem ilyen egyszerű. Mindenképp mondjam el neki?
Rettentő közeli a kapcsolatunk, vonzódik hozzám ő is (már meg is történt néhányszor) belsőleg is passzolunk egymáshoz.
A gond az, hogy neki van barátja, és nem úgy néz ki, hogy el akarja hagyni.
Nagyon szarul vagyok emiatt mostanában, ha őszintén elmondanám neki, hogy én beleszerettem akkor változna valami? Megkönnyebbülnék vagy még csak rosszabb lenne?
A lány 20 éves, én 21.
Ha hosszú évek után nem találtam akkor miért lenne másképp ezután?
Nem vagyok társfüggő, de tényleg annyira jó vele, hogy félek, hogy ha néhány év múlva össze is hoz a sors mással, azzal már minden más lesz. Szóval tényleg a lány a lényeg, megismertem, nem csak vaktában beszélek.
Úgy bánt, miért nem akar velem lenni?
Sajnos már bőven ismerem magam, volt időm magamra, és nem akarok megint a jóból visszakerülni a magányos nyomorba. Megvagyok magam is, de egyszerűen már nem lehet többet kihozni belőle, minden szürke.
Egy nyár megint magányosan, ezúttal még szomorúbban fog így eltelni.
Még csak 21 vagy de annyira reménytelenül írsz erről Hogy ezt nem is értem igazából.
Járj el társaságba, érezd jól magad majd meglatod lesz valaki aki megfog.
De egyébként szerintem ülj le vele és beszéljétek ezt meg szépen pontról pontra akkor minden tisztázódik.
Nincs egy olyan társaságom, akikkel el tudnék járni, mindig is a magányosabb típus voltam. Azért írok erről így mert tényleg nincs sok önbizalmam, nekem nem megy egyről a kettőre egy lány "felszedése".
Hogy kellene ennek a megbeszélésnek nekiálljak, milyen szájízzel?
Mik azok a pontok, amiket el kellene neki mondanom?
Legyél vele teljesen őszinte. Mond el neki hogy te többet szeretnél tőle és kérdezz rá nála konkrétan hogy ő mit akar.
Ha téged akkor szakítson a párjával ha nem akkor hagyjátok..
De én még mindig azt mondom hogy egy ilyen riherongyért kár bármit tenni... És simán előfordul hogy veled is meg tenné.. De te tudod. Hajrá sok sikert.
Jaj anyám, Kérdező azért ezt nem kell túllihegni, nem minden fekete és fehér. Csak itt mindenki szent és hibátlan (ja nem), azért megy itt a ribizés. Ismeretlenül szerintem ezt balgaság kijelenteni, pláne azt hogy úgyis meg fog csalni. A hűség nem jellemvonás, hanem döntés.
Amúgy eszedbe se jusson kitárulkozni neki! Mert akkor tuti ugrik! Legyél vele, érezd jól magad vele, hogy már ő akarjon pont veled lenni. Néha pedig ne foglalkozz vele, “tűnj el”, így ezen fog rágódni. Szerelmes nem attól lesz hogy te elmondod az érzéseid, hanem attól ha állandóan rajtad jár az esze. Ezért kell néha titokzatosnak lenned. Mindig az kell amit nem könnyű megszerezni. Ha jobb vagy mint a pasija, többet tudsz nyújtani, akkor van esély hogy szakít vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!