Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy mit érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy mit érez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel kavartunk majd egyszer lefeküdtünk. Azután megváltozott, távolságtartóbb lett de így is láttam többször hogy engem nézett.

Egy barátom hallott olyan pletykát hogy csak egy alkalomra kellettem (én is eleinte csak kavarni akaetam) de több olyat is hallott vissza hogy azért ilyen mert érez valamit csak megilyedt (ez is teljesen rávallana). Honnan tudhatom mi a helyzet? Mit kellene lépnem? Mert én beleszerettem

2018. máj. 23. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

megijedt....

Na, szerintem nem az ijedelem a zavara oka, lehet nem is olyan nagyon szerelmes...egyenlőre gondolkodik...játszik a gondolattal, hogy talán lehetne köztetek komolyabb is.

Nőként azt mondom csábítgasd, flörtölj, szervezz közös programokat és majd kialakul.

2018. máj. 23. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
#1 A nagy francokat. Egy szerelmes pasi szerinted így viselkedne? Ez a mese, amit akkor próbálsz elhitetlni magaddal, mikor valakinek tök egyértelműen nem kellesz, csak nem akarod elfogadni.
2018. máj. 23. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
29%

Semmit nem érez irányodban. Csak dugott egy jót, te is megvoltál neki. Egy újabb strigula, semmi több.

Szerintem felejtsd el és keress valami normális pasit!

2018. máj. 23. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Megijedt... Ja, max attól, hogy megdugott egy gyereket, mert azon az agyi szinten vagy. Vigyázz, mert aki rád néz, tuti mind meg akar dugni!
2018. máj. 23. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es....olvasd már el újra.
2018. máj. 23. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Jóval fiatalabb és tapasztalatlanabb mint én és tudja hogy csak kavarni akartam ezért nem értem miért nem élt a lehetőséggel.

De mindenkinek köszi a véleményeket

2018. máj. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!