Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha már 7 hónapja nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 7 hónapja nem tudok továbblépni, akkor inkább forduljak szakember segítségéhez?

Figyelt kérdés

7 hónapja megszakítottam a kapcsolatot egy lánnyal, akibe szerelmes voltam. Több kérdést is kiírtam ide a gyakorira ezzel kapcsolatban. Röviden: miután szakított az exével (aki régen a legjobb barátom volt, de összevesztünk), engem keresett meg, persze én egyből szerelmes lettem belé, ő barátzónáztatott másfél évig, de a végén kiderült, hogy nem csak velem nem volt őszinte, de még a családommal is szemét volt.

Megszakítottam vele a kapcsolatot november elején, azt hittem, hogy idővel könnyebb lesz. De nem lett. Még ma is minden nap gondolok rá, a mai napig fáj, hogy hazudott nekem és megbántott. Sajnos a magánéletem sem alakult túl szerencsésen, nem megy a csajozás/ismerkedés, se online, se offline. 3 randim volt, egyik se járt eredménnyel. Napról napra egyre frusztráltabb vagyok, egyre boldogtalanabb. Depressziós lettem, bipoláris, súlyproblémáim lettek, állandóan szorongok, nem vagyok boldog, sőt kimondottan sz*rnak érzem magam. Még mindig fáj, hogy nem engedett közel magához, hogy hazudott nekem, és hogy a valamikor legjobb barátommal összejött (még ha nem is volt tartós a dolog).

Most két lehetőséget látok. Az egyik, hogy megkeresek egy profi pszichiátert/pszichológust, vagy hogy beletörődök abba, hogy a magánéletem egy csőd, és inkább feladom az ismerkedést, bezárkózok. Mi lehet a megoldás?

29/f

2018. máj. 18. 19:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10-es: Veled mi történt? Csak nagy vonalakban. És miért kell szakemberhez járnod és gyógyszert szedned?
2018. máj. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!