Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek autót venni miért olyan őrültség?
Figyelt kérdés
Van egy terepjáróm, mert erdőben dolgozom, másik autóra nincs szükségem, de barátnőm szeretne egy "városi autót" amivel könnyebb közlekedni, gazdaságosabb, stb.
Miért akkora őrültség barátnőnek autót venni? Saját nevemre nem vennék, meg azért annyira megbízom benne, és ha szakítunk, max viszi az autót, ennyi...
Amúgy nem nagy értékű autóról van szó - más ennyiért ruhákat vesz a barátnőjének, meg ékszert, akkor mégis mi a különbség?
2018. máj. 15. 15:09
1/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy 20 éves Suzuki-t azt cső, abból tényleg kapsz egy ruhát kb. :D
2018. máj. 15. 15:10
2/9 anonim válasza:
Az, hogy az autót fent is kell tartani. Ha ez nem a te sarad akkor hajrá. Azonban egy csecse árából vett autó rendszerint a szerelőknél köt ki.
2018. máj. 15. 15:12
3/9 anonim válasza:
Mi is a kérdés?
Hát vegyél egy autót a barátnődnek ha Te úgy gondolod.
Bizonyára van aki ettől sokkal többet költ a barátnőjére, és bizonyára van, aki ennek a felét sem. Nem ezen múlik a boldogság.
Én mindenesetre a nevedre venném é a használatába adnám. Aztán ha szakítás van ne vigye :)
2018. máj. 15. 15:13
4/9 anonim válasza:
Hat ha szerelokre akarod elverni a penzed akkor vegyel :) en az elso baratnomet annyira szerettem hogy odaadtam neki az automat hogy hasznalja nyugodtan en ugy is ketkereken szeretek jarni, fel ev alatt komplett valto csere felnik csereje futomu teljes felujitast igenyelt, tobb elem festes hatsolampak csereje. Szoval a szep (de nem draga) mercimbol csinalt egy leharcoltszart es mikor elvettem tole a kulcsokat meg neki allt feljebb. Vett maganak autot amit ha jol lattam meg mindig hajt szoval 4 ev alatt nem tette tonkre, mert megbecsulte szoval en tobbet sosem :)
2018. máj. 15. 15:22
5/9 anonim válasza:
"barátnőm szeretne egy "városi autót" amivel könnyebb közlekedni, gazdaságosabb, stb."
Akkor miért nem vesz magának?
2018. máj. 15. 15:35
6/9 anonim válasza:
En sem ertem miert lenne orultseg... valaki ezt mondta? Kit izgat? A cigany szerint egy kreten vagyok csak mert az utjaba alltam... ettol meg nem erzem azt hoy az vagyok... sem orult ha autot vennek a baratnomnek a helyedben... :D azert minden hulye velemenyre nem kell adni....
2018. máj. 15. 15:46
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond vele, ha veszel neki egy autót. Én is kaptam a volt páromtól, 7 évig voltunk együtt, nagyon vigyáztam az autóra, soha semmi baja nem volt. Mikor szakítottunk megbeszéltük, hogy az autó marad nálam, ő meg vitte a sajátját, ami sokkal drágább volt. Együtt éltünk 6,5 évig, mostam, takarítottam, főztem rá, én se kértem ennek az ellenértékét. Meg persze ugyanúgy dolgoztam.
2018. máj. 15. 15:54
8/9 anonim válasza:
Vegyél, ha úgy gondolod. De nekem a kérdésfeltevés már azt sugallja, hogy ezzel te kifele akarod tükrözni, hogy mekkora jani vagy. Ha nem ez lenne a cél, meg sem kérdezted volna.
2018. máj. 15. 15:58
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, így belegondolva a szerviztől kicsit félek :)
Amúgy csak nem értettem, hogy miért olyan őrültség - konkrétan a haveri körömből mindenki leh..zett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!