Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Egy olyan lányba vagyok szerelmes, akit alig ismerek, sose találkoztunk, és chaten is csak egyszer beszéltünk kb 2 mondatot, viszont követem minden online tevékenységét, az írásait, stb. és szerintem nagyon összeillenénk. Viszont valszeg sokan próbálkoznak be nála, és nem szeretném ezzel elszúrni a dolgot, hogy én is simán csak ráírok, mert miután levágná, hogy tetszik nekem, azt gondolhatja, hogy "na még egy srác a sok közül, aki fel akar szedni". Legjobb lenne élőben találkozni vele, és ott szóba elegyedni, csak hát nem nagyon tudom mikor merre szokott lenni. 20/F2018. máj. 13. 14:08
11/12 A kérdező kommentje:
Wááh de nem vagyok jó ráírogatásban. Nem is szeretek neten beszélgetni, meg nem is tudok jól. Főleg, ha még ilyen feszült/izgulós helyzetben is vagyok, van hogy tök más dolgokat írok, mint amiket amúgy mondanék és így hamis kép rajzolódna ki rólam.
2018. máj. 16. 10:22
12/12 A kérdező kommentje:
Na ráírtam, igazából nem vészes eddig a dolog, de érezhetően nem az a "nagyon szívesen folytatott" beszélgetés. Most sztem várok egy pár napot, aztán újra írok neki, de nem sok esélyt látok rá, hogy itt valami is lesz. :(
2018. máj. 18. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!