Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Egy olyan lányba vagyok szerelmes, akit alig ismerek, sose találkoztunk, és chaten is csak egyszer beszéltünk kb 2 mondatot, viszont követem minden online tevékenységét, az írásait, stb. és szerintem nagyon összeillenénk. Viszont valszeg sokan próbálkoznak be nála, és nem szeretném ezzel elszúrni a dolgot, hogy én is simán csak ráírok, mert miután levágná, hogy tetszik nekem, azt gondolhatja, hogy "na még egy srác a sok közül, aki fel akar szedni". Legjobb lenne élőben találkozni vele, és ott szóba elegyedni, csak hát nem nagyon tudom mikor merre szokott lenni. 20/F2018. máj. 13. 14:08
1/12 anonim válasza:
az Aldiban finom jeges kávé van megtennéd, hogy hozol egyet?
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mi köze ennek a lányhoz?
2018. máj. 13. 14:13
3/12 anonim válasza:
Azért ez még nem szerelem, inkább csak vonzalom/szimpátia.
És alapból ne is éld bele magad ennyire a dologba, hogy kb nem is ismered.
Meg amúgyis a hiányzó ismereteket általában pozitív tulajdonságokkal kipótolja az agy, és így gyakran egy optimálisabb képet látunk a másikról, mint amilyen valójában.
Így nehéz, hogy nem tudod merre szokott lenni, szóval marad az, hogy valami frappáns szöveggel ráírsz. Kérdés mi volt az a két mondat, amit eddig írtatok.
pl ráírhatsz azzal, hogy elolvastad az írását, és hogy elég jó lett, vagy akár mellé finomabb kritikát is megfogalmazhatsz (tényleg csak finoman) akkor nem érzi hogy pitizel, és arra fel lehetne valami beszélgetést építeni.
Persze ha aztán nem akarja a dolgot, akkor ennyi.
4/12 anonim válasza:
A kávénak sok köza van a lányhoz , amit nem kapott meg. hasonlat...
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa, hogy ennyire ismetetlenül szerelmes vagyok, de konkrétan rosszabbul érzem magam most, hogy nem beszélek/találkozok vele, mint amikor szakítottam a volt barátnőmmel. És ez napról napra rosszabb.
2018. máj. 13. 14:18
6/12 A kérdező kommentje:
Az egyik felem azt mondja, írjak rá, a másik meg azt, hogy "hova sietsz, van még egy csomó idő, várd ki a megfelelő alkalmat".
2018. máj. 13. 14:20
7/12 anonim válasza:
És milyen megfelelő alkalomra vársz, vagy mi lehetne megfelelőbb a mostaninál? Írj rá nyugodtan.
8/12 anonim válasza:
És ha addig vársz, míg foglalt nem lesz?
9/12 A kérdező kommentje:
Arra várok, hogy találkozzak vele egy buliban/eseményen/a városban random. Meg úgy érzem azzal, ha ráírok, kb el is vágom magam, mert az túl tipikus. De valszeg mégiscsak ez lesz, mert ennyit nem tudok várni.
2018. máj. 13. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!