Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, beleszerettem a főnökömbe, mit tegyek?
Már több mint 1 éve vagyok a cégnél. Én vagyok ott a jobb keze, mondhatjuk úgy is, hogy a társa a cégnél. Mostanában egyre erősebben érzem, hogy ha hazajövök akkor elkezd nagyon hiányozni a főnököm és amikor meg ott van mellettem/hozzámér vagy csak rám néz, érzem, hogy gyorsabban ver a szívem és olyankor sokkal boldogabb is leszek. Ha megtudom, hogy aznap nem jön be vagy csak keveset lesz bent akkor szomorú leszek mert nem láthatom vagy csak keveset.
De az a gondom, hogy nem tudom, hogy ő hogy érez és mit gondol...
Ő most élettátsi kapcsolatban él de nem igazán hallani a barátnőjéről, illetve régebben többször megemlítette de most már egyáltalán nem. (Persze ha komoly a dolog köztük akkor igyekszem majd valahogy elfelejteni őt)
És ami miatt azt gondolom, hogy talán ő is érez valamit az az, hogy olyan dolgokat is elmond nekem a magánéletéről, gyerekkoráról amit a többi kollegának nem. Sokszor néz rám, a szemembe. Úgy vettem észre, hogy keresi a testi kontaktust is velem, megpróbál megcsikizni, megölel, átkarol stb. Ha kicsit lehangolt vagyok akkor azt rögtön észreveszi és addig nem nyugszik míg jobb kedvem nem lesz.
És aminek nem igazán örülök, kivételez szerintem velem. Most volt nálunk egy ellenőrzés és én is hibáztam benne mint 4 másik kollegám is de csak engem nem hibáztat. Sőt még azt kérdezte, hogy miért is lenne ez az én hibám? Pedig az volt. Mindig túlságosan is aranyos és kedves velem.
És még sokmindent írhatnék le de már így is sok lesz de még annyi, hogy néha amit mond vagy ahogyan mondja, lehet hogy érez valamit ő is csak fél megmondani?
Gondolkoztam, hogy elmondjam-e neki hogy hogyan is érzek de félek a reakciójától. Meg hát mégiscsak a főnököm..
Egyébként ő sokkal idősebb is nálam de ez mondjuk engem egyáltalán nem zavar, lehet hogy őt sem.
Mit tehetnék??
Mert ha ő nem úgy érez mint én akkor meg elrontanám ezt a mostani jó munkahelyi hangulatot, de ha nem csinálok semmit akkor lehet hogy ő sem fog és csak érzem a vonzódást és a többit és ennyi...
Csak normális válaszokat kérek mert én most már tényleg nem tudom hogy mit tegyek... :(
23/L
Főnök létére elég gáz a viselkedése, szakmai szempontból egy jó nagy nulla, semmi keresnivalója nem lenne ebben a pozícióban.
Ha megkapta amit akar és bejutott végre a bugyidba, már nem lesz fele ilyen kedves sem, majd figyeld csak meg. Ha érdekelnéd őt komoly kapcsolatra, már lépett volna. Gondolom van köztetek vagy 10-20 év korkülönbség is.
Szerintem nincsen gond a viselkedésével, a többi kolléga is szereti hogy nem egy bunkó nagyképű valaki. Szakmai szempontból sincs gond vele. Ő olyan főnök aki nem utasít hanem kér, és a dolgozókkal együtt végzi el a feladatokat, ott segít mindenkinek ahol csak tud.
Nem biztos hogy lépett volna már mert egy főnök-beosztott kapcsolat nem is lenne valami egyszerű.
Szerintem csupán csak megfontolt mert ha az ő felettese is tudna erről akkor lehet hogy az ő állása sem lenne biztos ott és az enyém sem.
És ami miatt azt gondolom, hogy talán ő is érez valamit az az, hogy olyan dolgokat is elmond nekem a magánéletéről, gyerekkoráról amit a többi kollegának nem.
ezt honnan tudod? lehet Mancinak is elmondja, meg Évikének is.
tipikus szédítős maghatartás, bizalmaskodás, hogy a másik fél kiválasztottnak érezze magát.
Ő most élettátsi kapcsolatban él de nem igazán hallani a barátnőjéről, illetve régebben többször megemlítette de most már egyáltalán nem.
ez nem jelent semmit, egy főnöknek nem dolga a magánéletét bevinni a munkahelyére.
Úgy vettem észre, hogy keresi a testi kontaktust is velem, megpróbál megcsikizni, megölel, átkarol stb
és ez egy főnök??!! mint egy hibbant fickó, akinek nincs ki mind a 4 kereke.
ha az én főnököm próbálna megcsikizni, a rendőrség után rögtön a sárgaházat tárcsáznám.
És aminek nem igazán örülök, kivételez szerintem velem. Most volt nálunk egy ellenőrzés és én is hibáztam benne mint 4 másik kollegám is de csak engem nem hibáztat.
vagyis egy igazságtalan, inkorrekt, szakmaiatlan főnök, aki nem a teljesítményük szerint, hanem a dughatósági kategória szerint értékeli a beosztottjait.
és ennek te örülsz?!
az értékrended a béka segge alatt, remélem, utálnak a kollégáid.
Egyébként ő sokkal idősebb is nálam de ez mondjuk engem egyáltalán nem zavar, lehet hogy őt sem.
apucikomplexus? vagy sugar daddy?
ezen a ponton kaptam hányingert.
Mit tehetnék??
nőj fel, 23 évesen ideje.
hogy lehetsz ennyire hülye, hogy nem látod, meg akar fektetni?
hogyhogy nem veszed észre, mennyire gáz a faszi? gy főnök nem csinál ilyeneket.
szerelem... ugyan már.
baszni akar, és te vagy annyira ostoba, hogy össze is jön neki.
Kedves 3as válaszoló!
Ezek szerint neked még nem volt normális főnököd akit a beosztottak mind barátnak érezhetnek. Itt mi egy összetartó nagy család vagyunk és nem úgy megyünk be a munkahelyre hogy basszus mar megint dolgozni kell. És nem, engem nem utálnak a kollegáim. Épp ellenkezőleg. A legtöbben a barátaim! És ezt biztosra is mondhatom.
Apakomlexus? Ugyan már! Szerinted csak olyan párok lehetnek ahol egykorúak a felek? Baromság! Másrészről meg elegem van a sok éretlen gyerekes hülyéből aki korombeli! (Tisztelet a kivételnek aki meg már természeteaen foglalt!) Én családot szeretnék és nem csak játszadozni!
Sajnálom ha neked ennyire rossz tapasztalataid lettek az élet során hogy ilyet írj de elfogadom hiszen ez is csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!