Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeruen nem ertem. Mi lehet a problema velem?
Vicces, aranyos, romantikus es kedves vagyok. Szuz a horoszkopom, nem szeretem a hazugsagot es a hitegetest.
Ha egy növel jobb kapcsolatba lepek, tuti mindig megakarja az illetö probalni velem, elkezdunk ismerkedni randizni de...
Par honap ismerkedes utan allandoan kikosaraznak... ( tul jo vagy nekem ) megilyednek??
Esetleg hihetetlen hogy letezik ilyen ferfi aki viragot vesz randira, emlekszik a nevnapra, szuletesnapra es szereti megadni a modjat mindennek?
Most kosaraztak ki eppen ismet.. 5 eve nem probalkoztam senkinel, mert valogatos vagyok nem mindenkinek szeretnem odaadni a szerelmem.
Talan nemileg sok idöt forditok a kivalasztottamra, de ugyerzem a szerelemnek erröl kell szoljon. Önfeledten atelni es adni.
Kicsit ragaszkodova vallok ez igaz, de ha szeretnek ennek nem kellene problemanak lennie.
Lassan mar nem merek kapcsolatba kezdeni senkivel, csak barati szinten megallni.
Alltalaban önbizalomhianyos nöket talallok meg mint kiderul, viszont mellettem viszaszerzik azt... Aggodom magamert. Bennem kelljen legyen a hiba hisz nem ez az elsö ilyen alkalom.
Valakinek hasonlo esetleg jotanacs?
Tanácsom nincs, de ugyan ezt a faxt szopom. Ki tudja, talán mások is.
31/f
Nekem is volt egy ilyen korszakom, aztán leesett, hogy miért történtek hasonlóan az esetek. Az ilyen szeretik előadni, hogy ők egy kedves és normális srácra vágynak, de erről szó sincs. Igazából egy izgalmas rosszfiúra vágynak, csak a társadalom felé szeretnének mást mutatni. Ilyenkor általában barátkoznak, randiznak a visszafogottabb srácokkal, akiktől megkapják a törődésadagot, aztán lazán eldobják őket.
Ha zavar a helyzet, akkor legyél határozottabb és bunkóbb. Ne kérdezz rá mindenre, ne törődj igazán a másikkal. Lássák rajtad, hogy a legapróbb saját igényed is előbbre való, mint az ő életük. Ha ebbe belerázódsz, akkor tuti a siker.
Ha egy nőnek minden napját ünneppé teszed akkor mit nyújtasz amikor tényleg ünnepelni kellene? Hová tudod fokozni.
Kellenek a szürke hétköznapok és az ünnepnapok is de legyen köztül különbség.
És hagyjál nekik szabad teret, mozgást, mert megfojtod őket.
A tól jó vagy dumát pedig ne vedd be, nem vagy te annyira jó. Meg egy kicsit öntelt is vagy, tökéletesnek képzeled magad aki mellett minden nő visszanyeri az önbizalmát.
Ha így lenne seki nem hagyna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!