Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felejtsem már el?

Figyelt kérdés

Szóval az én kis sztorim... Megismerkedtem egy lánnyal egy közös ismerősös által. 1-2 Hónapig csak neten dumáltunk. Majd elkezdtünk ide-oda közösen járkálni. Az elején még Ő hívott, majd én is egyre inkább akartam vele lenni. Kb 2 hónap után már ott voltunk hogy heti 5x találkoztunk. Többet volt velem mint a barátnőivel. Este jártunk csak haza. Nagyon jól elvoltunk, aminek köszönhetően Én fülig beleszerettem. Nem tudtam h mit tegyek, hogyan mondjam el neki. Barátaimtól kértem tanácsokat. Majd egyszer mikor hazakísértem összeszedtem magam és nagy nehezen bevallottam neki mindent h én mit érzek iránta.

Akkor ott helyben nem mondott semmit csak azt hogy bolond vagyok. Neten leírtam neki még1x hogy én tényleg beleszerettem.

Ez történt kb 2 hónapja. Azóta nem beszéltünk semmit.

Egy közös ismerősnek elmondta h Ő nem gondolta volna h Én így érzek majd iránta...

Most itt vagyok, a szívem majd megszakad ha csak rágondolok. Állandóan szar kedvem van. Családom és a barátaim folyton próbálnak jobb kedvre deríteni, ami sikerül is nekik, de amint egyedül vagyok egyszerűen a sírás kerülget. Főleg este tör rám a depi, van hogy vele álmodom. Folyton kialvatlan vagyok, a feladataimra alig tudok koncentrálni. Van hogy 1-2 napig nem jut eszembe de utána ha igen akkor szinte biztos h szétvágyok csúszva egész nap. Próbáltam ismerkedni más lányokkal, de valahogy mindben csak őt kerestem.

Mit tegyek hogy elfelejtsem? Lehet tényleg bolond vagyok?

22/F

2018. máj. 6. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gerinctelen emberi lény, mint ez a lány, remélem triplán kapja vissza azt a fájdalmat, amit szándékos megtévesztéssel okozott.
2018. máj. 6. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy bolond. :) Ez sajnos természetes. Velem már többször történt hasonló koppanás életem során. És még nagyon sokunkkal történt ilyen. Idő és megoldódik. :)

Számomra mindig csak az segített, ha megismerkedtem más lánnyal és valahogy fokozatosan elhalványultak az érzéseim a másik felé. Még úgy is hogy amúgy nem lett a másikból sem semmi, de rájöttem, hogy igenis léteznek rajta kívül más lányok is a világon. :)

Szóval járj el és ismerkedj, még ha nehéz is! :)

2018. máj. 6. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Én amúgy nem hiszem, hogy nem akart alapvetően semmit tőled a lány, csak valahogy végül meggondolta, vagy más jött a képbe.

Amúgy még tanács, hogy legközelebb ilyen helyzetben ne elmondd a lánynak hogy mit érzel, hanem csókold meg. Szerintem sokkal nagyobb az esély a sikerre. A vallomásoktól megijednek, besokalnak...

2018. máj. 6. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 A vallomásoktól megijednek, besokalnak...

Jah, de nem 2 hónap után. Ilyenkor már arról van szó, hogy nem érez ugyanúgy, csak elszórakozgat veled. Ha szerelmes lenne ő is, akkor a vallomás ponthogy nem ijesztené el. Ugyhogy jobb is, hogy ez minél előbb kiderült.

2018. máj. 6. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

2 hónap alatt azért simán kialakulhat szerelem. Meg persze ennyi idő alatt már történhetett volna ez-az, csók és szex is. Próbálkozni kellett volna fizikálisan is közeledni, nemcsak kísérgetni, mint egy barátnő.

Nem vagy amúgy bolond, csak szerelmes.

A helyedben én bizony rákapcsolnék! Keresd fel és beszélj vele, udvarolj neki. Lehet az a baja, hogy nem vette komolyan az érzéseidet.

2018. máj. 6. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:

@4 Az is igaz, hogy már hamarabb lépni kellett volna valamit. Addig szórakozgattatok, hogy végül berakott friendzone-ba.

Amúgy nekem hasonló helyzetből 4 hónap volt, mire sikerült helyrerázódnom.

2018. máj. 6. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
@5 Igen, talán megérne még egy próbát a dolog. Ennél rosszabb úgysem nagyon lehet a helyzet. Ha ekkor is leráz akkor tényleg kapcsolj felejtés módba. :)
2018. máj. 6. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem volt köztetek még csók sem? Heti 5 tali mellett sem? Akkor simán gondolhatta a lány, hogy csak barátkozol.
2018. máj. 6. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Hülyeséget beszélsz azzal, hogy bolond vagy, csupán szerelmes, ami tök klassz ha kölcsönös lenne, emiatt ne hibáztasd magadat és rágodnod sem kellene rajta. Igen azt a hibát elkövetted, hogy huztad és halasztottad a dolgokat, míg a csajszi berakott a barátzonába. Én is estem ilyen hibába, ráadásul kétszer (számos kapcsolataim közül, ők tudtak mély nyomot hagyni bennem), az első esetben szinte úgyan úgy mint te, akkor jöttem rá hogy szeretem mikor eltünt az életemből cca. 1 hónapra, majd probáltam menteni a menthetetlent, de addigra összejött mással, én meg mint jó barát maradtam nála. A másik esetben épp ezután a csajszi után bő egy évvel volt, itt kezdetek ota a testiség volt előtérben, gondolva arra, hogy ha csak szex van érzelmektől mentesen akkor nem lesz belőle komoly és nem esek újra abba a hibába, hogy szerelmes leszek, de hát ez addig volt oké, míg nem szerveztünk a szeretkezésen kivül plusz programokat, így megismerni a másikat. Hát ez sem tartott sokáig, egyoldalúak voltak itt is az érzelmek. Na de ez mindegy, a lényeg nem szabad másban keresni azt a nőt akiért oda vagy mert folyton el fogod bögni magadat, és sosem fogsz túltenni magadat rajta. Persze vesziteni nem veszitesz azon ha megprobálod még egyszer, hátha sikerrel jársz, de ha nem akkor túltenni magadat rajta, nem ugy fogsz, ha másban kereses őt. Egy lányban az egyénisége fogjon meg, ne egy klónt keress, aki emlékeztessen a hibádra, az rég rossz. Nálam az idő, a barátok, a család, plusz elfoglaltságok, új hobbik, tudták elfelejtettni az emlitett lányokat. Na de véglegesen akkor fogod tudni elengedni, mikor találsz magad mellé egy társat, akiért oda leszel, csak adj időt magadnak. Én 25 évesen találtam arra a lányra akivel lassan már 2 éve együtt vagyok, és végre a régi komolyabb kapcsolataimra már ugy tekintek, mint egy tanuló leckére.
2018. máj. 6. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy bolond csak vmi3rt nem jössz be neki. Próbàlkozott hátha de nem akart megbàntani igy lekopott.
2018. máj. 7. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!