Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú párkapcsolatokban sokszor kell megbocsáltanunk a másik hibáit, botlásait?
Tapasztalatok érdekelnek olyanoktól akik 10en éve párkapcsolatban élnek.
(Kérem ne azok válaszoljanak akik elhiszik, hogy majd egyszer valamikor jó sokára jön az igazi aki semmi hibát nem ejt.)
Így van, itt mindenki teszi a szépet hogy ő márpedig nem nézi el a megcsalást stb. Én is így gondoltam még gyerekként pár év kapcsolat után. Aztán nálunk is még történt.
Aki azt mondja van az a férfi/nő aki 20-30-50 évet leél csak a párja farka/nunija mellett az hazudik. Álszentség.
Köszönöm a válaszaitokat.
Én sem feltétlen a megcsalasra gondoltam, hanem főleg olyanokra amikor "elfelejt szólni, hogy beül a kollégákkal valahova" :D
Mindenkinek megy a zöld kéz.
A hosszú párkapcsolatokban sokszor kell megbocsáltanunk a másik hibáit, botlásait?
micsoda egy ostoba kérdés, bszki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!