Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belevágjak vagy inkább ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágjak vagy inkább ne pazaroljam az idő?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki főnyeremény "lenne"! Szóval sportol, jó munkája van, nem beképzelt, kedves amolyan jó fiú. És ez az ami fusztrál... pl. minden napja minden óráját hasznosan akarja eltölteni. Nem néz műsorokat nem pihen inkább sétál,olvas vagy bármi csak valamit csináljon. A másik olyan sporolos h mindenhova biciklivel jár meg mindent nagyon megfontol (pár százas dolgok) Végülis a pénzét utazásra meg gyarapodásra teszi félre. A másik meg nem néz ki rosszul, de szexuálisan nem indít be. Még nem voltunk együtt. Nem is rámenős.

Én is gyűjtöm a pénzem de emelett szeretem jobban élvezni illetve én munka után pihenni szeretek vagy lezsibbadni valami agymenéses műsoron. Itthon csak úgy "el lenni". Szerintetek megpróbáljam vele vagy ebből úgy sem sülhet ki jó? L

2018. máj. 5. 02:10
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Rajtad áll. De, ha már a tök jó srác sem jó, akkor ki az? :D
2018. máj. 5. 02:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem szimpi a leírás alapján, de csak akkor, ha nem unalmas a térsasága, ami ízért ennyiből nem egyértelmű. Viszont ha szexuálisan nem hat rád, lehet jobb, ha hagyod a fenébe a palit, mert időpazarlás minden amit a megismerésébe feccölsz.

22/N

2018. máj. 5. 02:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Oké egy rendes, kedves srác, de mégsem tetszik eléggé és nem vagytok hasonlóak.

Akkor mi a kérdés? 15 rendes jófiú srácot ismerek, mégsem jövök velük össze csak ezért, ha egyébként nem is vonzódok hozzájuk, meg egyébként is furcsának találom őket.

Keress mást :)

2018. máj. 5. 02:45
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

olvasni a világ egyik legjobb dolga, hetente 2-3 könyvet olvasok el.

szóval ez abszolút jópont.

aki olvas, annak az analitikus, problémamegoldó képessége fejlődik, mert az olvasás mentálisan stimulál, jobb a helyesírása és gazdagabb a szókincse, bármilyen írásos feladatban magabiztosabban áll helyt, könnyebben tanul idegen nyelveket, empatikusabb és toleránsabb lesz.

tehát ezt csak azért írom, mert azalatt, hogy "olvas", ennyi minden értendő, hogy miért is remek dolog, és mit ad hozzá a személyiséghez.

a séta és bicajozás is remek, látszik, hogy fontos neki a természetközelség, és a testmozgás, ad magára, tudatos.

az is tetszik, hogy nem néz tévét, nem döglik csak, hanem tudatos az időgazdálkodása megszervezésében, látstzik, hogy valóban jól akar sáfárkodni a földi léttel, és minél kontruktívabban kihasználni.

hogy körültekintő a pénzügyek terén, szintén nagyon jó.

mivel te lustább személyiségnek tűnsz, és meg ne sértődj ezen, illetve szexuálisan sem vonz, ezért nem értem, mit akarsz tőle.

szerintem hozzá másmilyen nő illik.

2018. máj. 5. 02:48
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

'Belevágjak vagy inkább ne pazaroljam az idő?'

Válaszom: inkább a férfi idejét ne pazarold!

Nem illesz hozzá!

2018. máj. 5. 02:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha más világ, be sem indít, akkor ne pazarold sem az ő idejét, sem a tiédet.
2018. máj. 5. 07:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Akkor jól érzem én is, hogy várnom kell még a megfelelőre.

Igen én is szeretek olvasni csak jóval kevesebbet illetve sportolok, de azt is ritkábban illetve a szex is nagyon fontos számomra meg a "bohóckodás".

Kedves 6-os köszi, hogy felhívtad a figyelmem a lemaradt t betűre. Máskor jobban figyelek, hogy egy egyszerű fórumon el ne gépeljek valamit. Szégyen és gyalázat. Elnézést!

2018. máj. 5. 09:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi az utolsó az 5-nek. 6-nak ment a zöld :-)
2018. máj. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!