Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kapcsolatot akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kapcsolatot akar, ha igen belevágjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kb 1 hónapja jött egy új kolléga a munkahelyünkre. Világ életemben férfiakkal barátkoztam, bent is férfi kollégákkal barátkozom, ők kezdtek el nekem mesélni erről az új kollégáról, ahogy mesélték elég vagány fickónak írták le, értetlenkedve kérdezték miért vannak oda érte a lányok bent.

Kénytelen voltam a kolléga nőimhez csatlakozni a szünetben és kifaggatni őket, többen is jelezték, hogy kezdeményezett náluk, de egy nagy szemétláda nőcsábász, de láttam rajtuk, hogy odavannak érte :D

Kíváncsi lettem, így elkezdtem beszélgetni vele, egyre többet beszéltünk, majd munka után is találkozgatni kezdtünk titokban. Egész sok mindent elmesélt magáról, és én is magamról, nem tűnt egyáltalán szemétládának, gondoltam szereztem még egy haver kollégát.

Legutóbb hét közepén találkoztunk, ekkor elmondta, hogy felmondott, nem bírta elviselni a pletykás kolléganőimet, meg talált jobban fizető állást.

Megkérdeztem, hogy velem miért találkozott? Azt mondta nagyon megfogtam őt, és megbánta volna, hogyha úgy megy el, hogy szó nélkül otthagy, majd aznap este lefeküdtünk, ne ítéljetek el, nem így terveztem, de tudott valamit az tuti :D

Azt hittem többet nem fog keresni, de tévedtem telefonszámat kerestünk, sokat beszélgettünk azóta, tegnap este azt mondta, reméli nem csak szexet akarok tőle, mert ő komolyabban tervezz, személyesen szeretne valamit megkérdezni, komoly dolgokról csak személyesen szeretne beszélni.

Ezért elvileg megbeszéltük, hogy ma találkozunk, a szex óta első személyes találkánk lesz.

Ha úgy adódna ti összejönnétek,adnátok egy esélyt a srácnak? Igaz ő már nem dolgozik nálunk, de én ott vagyok, ha kiderül, úgy érzem elég nagy balhé lesz belőle, mondjuk semmi közük hozzá..

22/L a srác 30/L

2017. ápr. 16. 05:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy adnék.

Egyrészt a kolleganőknek semmi, de semmi köze a magánéletemhez.

Másrészt valószínűleg csak az irigység beszél belőlük, hogy ők nem kellettek a pasinak.

Te pedig igen. Ez van.

Nehogymár néhány irigy csajszi miatt hagyd, hogy elmenjen melletted egy szép kapcsolat lehetősége.

Előre semmi nincs kódolva, az se, hogy sikeres lesz, de ha nem próbálod meg, sose tudhatod.

Másrészt valószínű tényleg nem csak szexet akar, hiszen ha így lenne, nem keresne utána.

Amúgy a munkahelyi pletykák nagyon durva irányba is el tudnak menni, pláne ha nők terjesztenek dolgokat valakiről, és irigység van mögötte. Inkább hiszel a kolleganőidnek, akik elmondják mindenféle nőcsábásznak, csak mert őket nem dugta meg, vagy magadnak és annak amit tapasztalsz?

Amúgy ha lenne alapja a pletykának, valószínű inkább röhögne a képükbe a srác, nem pedig felmondana...

2017. ápr. 16. 07:37
 2/9 A kérdező kommentje:

(*telefonszámot cseréltünk)

Köszi a választ ment a zöld kéz. :)

Míg nem ismertem csak külső szemmel láttam bevallom nekem is a nőcsábásznak tűnt, de később rájöttem, hogy szimplán csak közvetlen, ezt meg sokan félre értik. Kolléganőimnek amúgy is a pletyka a lételeme, ezért sem töltöm velük az időmet.

Kíváncsi vagyok ma mit szeretne mondani, ha alakulna is belőle valami, lehet jobb, ha nem taglalom bent, így is pletyka tárgya lesz a felmondása, mivel még nem tudnak róla, csak kedden fogják megtudni, de nem tőlem :D

2017. ápr. 16. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

De mi okból lehet balhé ebből a munkahelyeden?

Na mindegy, én lehet adnék neki esélyt, mert ugyebár már lefeküdtetek, tehát ha csak arra játszott volna, akkor nem nyomulna utána is :) Majd írd meg mi volt a találkozón:D

2017. ápr. 16. 08:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem ismered a kolléganőimet szerencsés vagy, este megírom hogyan sikerült :)
2017. ápr. 16. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdés végére odaírtad, hogy 22 éves lány vagy, de a srácnál mit jelent a 30/L? :D

Kiváncsi vagyok az esti bejegyzésedre, de még inkább a sokkal későbbire... Nincs családja? Miért? Esetleg elvált?

2017. ápr. 16. 09:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Húha, szörnyű lehet ilyen emberekkel együtt dolgozni. Szerintem érdemes lenne belevagnod, de en új munkahelyet is keresgetnek.
2017. ápr. 16. 11:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaj de ciki látszik, hogy hajnalban írtam ki, 30/F akart lenni :D

Ha minden jól alakul jövőhónaptól egy másik részlegre kerülök át, ha nem vesznek át, új helyet fogok keresni mindentől függetlenül, köszi a válaszokat :)

2017. ápr. 16. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze próbáld meg, de a szexel várj kicsit, akkor kiderül komolyan gondolja e.
2017. ápr. 16. 16:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Ígértem, hogy írok mi történt. Találkoztunk, elmentünk erre-arra igyekezett jó kis sétálós,kikapcsolós programokat szervezni aminek örültem, mert szeretem az ilyesmit. Sokkal visszafogottabb volt, mint legutóbb, de végig fogta a kezem, megölelt, csak nem ment el a szex irányába a találka, ami talán nem is baj.

Egy szónak száz a vége, azt mondta, hogyha el tudok tekinteni attól, hogy a kollégáim mit fognak szólni (mert nem akar rosszat nekem) akkor megpróbálhatnánk, én belementem, szóval most ilyen próba fázisban vagyunk, majd meglátom mi sül ki belőle :)

2017. ápr. 17. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!