Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez milyen hozzaallas egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen hozzaallas egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pár hónapja együtt vagyok valakivel, aki máshol el de havonta találkozunk hosszabb-rövidebb időre.( parnap/pár hét) pár napja volt egy kisebb vitánk mert korábban ő közölte hogy ez komoly dolog és nem szeretne ha bárki mással én talalkozgatnek stb ergo együtt vagyunk. Tervezzük a későbbiekben az osszekoltozest de én meg jelenleg iskolába járok, szakmát végzek. A vita tárgya az volt hogy én a fentebb emlitettek miatt gondoltam "komolyabb" kapcsolatnak az egeszet és az agyamban Szoszerint ram jött a kattanas/megérzés hogy ez olyan tingli tangli én pedig ezt nem szeretem mert ha már csinálok valamit és be vállaltam teljes bedobassal szeretnem a legjobban csinalni. Vagy így vagy sehogy és inkább nem erdekel. Na ő közölte hogy ez a kapcsolat csak akkor lesz komoly ha össze költözünk.

Én ezt nem igazán tudtam ertelmezni, igazából sok mindent meg se bírtunk beszelni de nekem ez nagyon furcsán jött le mikor kerdorevontam azt mondta H most velem van minden nagyon jó de ha megint külön leszünk szxxxr lesz. Havonta találkozunk nyárra megvannak a közös programok stb és eddig ő is nagy lendulettel volt az egésszel.... és benyogte ezt...

Bocsánat a regényert nem tudtam értelmesebb én leírni mert Szoszerint ez volt és számomra is érthetetlen... szerintetek megéri így, próbáljam vele megbeszélni H mik is a céljai vagy hagyjam az egeszet és engedjem utjanak?

Egymás családjával is töltjük az időt stb tényleg mint egy alap komoly normális kapcsolat ami nem csak a szexről meg az "el vagyunk"sagrol szól....

21/N

2018. máj. 3. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Ez milyen hozzáállás? Megmondom: éretlen.
2018. máj. 3. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem kell erőltetni ezt a “nevezzük meg, hogy mi ez köztünk” dolgot. Úgyis érzitek. Tervez veled, érdeklődik irántad. És igaza van, akkor lesz igazán komoly, ha nem csak havonta pár napot látjátok egymást. De ezen ne akadj ki, nyilván érdekled, ha tervez veled, távkapcsolatban pedig ilyenen nem érdemes agyalni, hogy most vajon találkozik-e mással? Soha a büdös életben nem tudnád meg, bízni kell egymásban és kész, nem ilyeneken idegeskedni.
2018. máj. 3. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem teljesen normálisan látja a dolgokat. Még évekig arról fog ez szólni, hogy havonta egyszer találkoztok. A komoly kapcsolat és a csak szex között pedig van még pár fokozat.

Részemről távkapcsolat eleve nem komoly, akkor se ha 20 éve tart, és hatalmas terveitek vannak.

Egyszerűen csak mindkettőtöknek mást jelent, hogy komoly kapcsolat.

2018. máj. 3. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat azt nem tettem hozza hogy itt szó sincs hűtlenségrol vagy arról hogy évek múlva lenne barmi. Nekem az iskola már pár hónapig tart mellette dolgozok ezerrel hogy legyen ra félretéve pénzem. Én pl tóban úgy állok hozza ahogy a második leírta hogy azt csinál amit akar úgysem tudom meg.

Én azon akadtam ki hogy eddig teljesen más energiával állt ehhez és két nap alatt (ismétlem lehet én is besokalltam a munka sulitol kicsit mert sok) de mintha teljesen másképp állna hozza, én pedig érzékeny vagyok az ilyen apró dolgokra és ráérzek...

2018. máj. 3. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 Részemről távkapcsolat eleve nem komoly

Én meg pl ponthogy egy távkapcsolatot látok méginkább komolynak :) Pont azért, mert arra gondolok, hogy bárkit választhatna a közelből, mégis én kellek neki, az akadályok ellenére is. Ez szerintem nagyon is biztosíték arra, hogy komolyak a szándékai. De jó, persze a hétköznapi értelemben véve ez még nem olyan igazi kapcsolat, csak az alapja.

2018. máj. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!