Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szamit a penz, a penzhez valo hozzaallas egy kapcsolatban? Te mit tennel a helyemben?
Kidobnám, mert csak kihasznál. Bocs, de ez egyértelmű. Le lehet szavazni és mondani, hogy anyagias ribi vagyok, debasszus, azért mindennek van egy határa. VAGY! Legyetek külön kasszán. Igen is fizesse magának a dolgait, nem olyan nehéz az.Akkor majd megérzi mennyit ér a pénz.
Ja és semmilyen körülmények között ne gyere haza, itt mégrosszabb a helyzet. Mond meg neki, hogy jövő hónaptól külön kassza és tanulja meg beosztani magának a pénzét vagy mehet haza. Tudom, hogy nehéz és bunkóságnak hangzik, de ne te érezd már magad sz@rul más hülyesége miatt. És abban is biztos vagyok, hogy találnál magadnak normálisat.
Amúgy a pasid neve véletlenül nem Márk? :-D
Épp ez az, hogy te hordozod a tenyereden, nem fordítva. És igen, aki egy háziállattal nem törődik, a gyerekeivel sem fog. Fontosabb lesz neki a játék meg ilyenek, mint a gyerekének a ruha/étel stb.
Én kérdeztem rá, hogy Márk-e a srác neve, mert van egy ilyen nevű ismerősöm pontosan ugyanilyen, mint a te pasid, mondjuk mi nem jártunk soha, ő próbálkozott, de mindig nemet mondtam, mert tudtam, hogy ilyen és hülyén kezel dolgokat.
Tényleg költözzetek külön és tanulja meg eltartani magát. Én pl. cigizem, a párom nem, de nem utál miatta. Viszont eszembe sem jutna, hogy ő vegyen nekem cigit a saját pénzéből, amikor tudom, hogy neki is kevés van. Ha nincs, akkor nem gyújtok rá. Ennyi.
Ez így nagyon betett nektek és a kapcsolatnak is. Lakva ismerszik meg az ember, szokták mondani, nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!