Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szamit a penz, a penzhez valo hozzaallas egy kapcsolatban? Te mit tennel a helyemben?
AlinaHella-val egyet értek, nyugodtan megmondhatod neki, hogy mielőtt a nyakadba veted volna, sokkal jobb volt neked és amióta a nyakadon van, azóta minden rosszabb és nem marad pénzed semmire sem.
Vagy még azt tudod, hogy az ő pénzéből veszel neki kaját és akkor neki marad, ami marad, de nem a tiédet költöd.
Nem, de én akkor sem ennék meg ültő helyemben annyit, ha unatkozom, max egésznap 3-at.
Jóétvágyat amúgy. :-)
Szerintem itt két lehetőség van:
1. Az általad említett anyagiakra, illetve a tartalék hiányára való hivatkozással DOBOD A PASIT. (Megsúgom, hogy biztosan fogsz még találni okos, talpraesett, kedves, figyelmes férfit, csak tudni kell váltani.)
2. Külön kasszán kellene megpróbálni a folytatást. Nekem van egy ismerősöm, aki 20 éve ismeri a jelenlegi feleségét, 6 éve házasok, és a mai napig külön kasszán élnek. A srácnak olyan mennyiségű tartaléka van - és azt halmozza folyamatosan -, hogy az átlagos életszínvonal mellett szinte bármit megengedhetne magának. (Ezért érdemes ezt kipróbálni)
Lenne egy pár kérdésem:
1. Nem értem, hogy mire gondoltál az alatt, hogy a "tenyerén hordoz", mikor jóformán belőled él? Ha a Te fizud nem lenne, már régen éhen halt volna.
2. Milyen olyan - akár rendkívüli - képességekkel, tulajdonságokkal bír az általad említett "jóétvágyú" úriember, amit eddig másban - akár egy férfiban sem - láttál meg?
3. Milyen idősek vagytok, és mióta vagytok Nagy-Britanniában?
27/F (Budapest)
1. Ezt erzelmileg ertettem. Senkitol sem kaptam annyit meg erzelmileg, mint tole. Lehetseges, hogy en voltam szerencsetlen az eddigiekben, de szerintem a viszonzott szerelem, es hogy en vagyok neki az elso es egyetlen, ritka manapsag. Lattam magunk elott a jovot folyamatosan - mostanaig -, fejlodott a kapcsolatunk. O az elso, akivel osszekoltoztem. Eddig az osszes parom anyuci pici fia volt hatalmas lelki teherrel, ami egyreszt nyomaszto volt, masreszt eszuk agaban sem volt osszekoltozni, mas varosban munkat vallalni, netalan kulfoldre jonni velem, hogy egyszer majd legyen normalis eletunk. Eddig senki sem tervezett velem, megcsaltak, atvertek. Es a mai napig ugy latom, nem az en hibambol, illetve nyilvan a rossz valasztas miatt termeszetesen az en hibam. O mas volt, egy biztos pont, akire szamithatok, pedig mar eltokeltem magam, hogy mostantol onzo leszek es csak magamra gondolok es magamert teszek. Tehat a kapcsolatunkban erzelmileg - ami szamomra nagyon fontos - minden rendben lenne, ha nem nyomasztana az anyagi felelossegtelensege.
2. Lasd elso :)
3. O 28 es 5 eve van itt, en 26 es 2 eve.
"A nőknek kb. csak az számít."
Gratulálok, sikerült leszűrni a lényeget. Agyatlan barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!