Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a munkahelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a munkahelyi kapcsolatról? Hogy alakult ki köztetek? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Volt, 5 évig tartott, csúnyán végződött, még egyszer nem szeretnék ilyet... sokat bonyolít, pedig sokan azt hiszik egyszerűbb. Aztán ott a mindig közös téma ( meló), ami egy idő után unalmas és szakításkor meg plusz horror.
2018. máj. 3. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Volt olyan is ami működött és kapcsolat lett belőle (mondjuk ott hagytuk egyszerre a munkahelyet pár hónap után) és volt olyan ahol nem működött a lány miatt és bonyodalom lett volna belőle, de szerencsére előléptettek és máshova kerültem.

Szóval kettőn áll a vásár itt is, de nagyobb a bukás esélye.

2018. máj. 3. 10:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Most szerintem a mi ismerkedésünk is ezért torpant meg. Hogy legyen tovább...
2018. máj. 3. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Még nem tudom, ki fog-e alakulni, de van egy kollégám, aki megmozgatta a fantáziámat. Nem egy részlegen dolgozunk, szóval nem lennénk állandóan összezárva, ami könnyít a dolgon, ha összejön.

Egyébként láttam már olyat is, ami csúnya véget ért, meg olyat is, ami jól működött és tartóssá vált. Az apai nagyszüleim kollégákként jöttek össze, nekik bejött, ha ők nem mennek bele, most én sem vagyok. :-)

2018. máj. 3. 11:36
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Előre nem tudhatod hogy fog végződni, ugyanannyi a kockázat, mintha nem munkahelyi lenne,semmi különbség nincs. Annyi a hátulütője csak, hogy a munka rovására ne menjen. Érzelmeket meg úgysem lehet elfojtani.
2018. máj. 3. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó! Debizony, ellehet fojtani, csak akarni kell. Nem szabad elgyengülni. Szar érzés, sok idő kell hozzá, de el lehet.
2018. máj. 3. 17:40
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Elfojtás sokkal nagyobb energiaveszteség, mint maga az eset esetleges következményei. Utána meg jön a depi, meg jön az, hogy a másik rossz szemmel nézi, ha összejön egyik fél valakivel, akkor meg az szül feszültséget.
2018. máj. 3. 18:35
 8/10 anonim válasza:
100%

Nagyon sok olyan kollégám és kolléganőm van, akik itt ismerkedtek meg és több éve együtt élnek, akár már össze is házasodtak. :)

Tényleg nem különbözik a munkahelyi kapcsolat a többitől. Ugyanúgy tud működni vagy nem működni.

2018. máj. 4. 17:10
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem is volt munkahelyi kapcsolatom, ráadásul egy műszakban, egymás mellett dolgoztunk, szerintem ez nagyon jó, nekem bejött nagyon a dolog. Volt olyan, hogy összevesztünk valamin és akkor persze nem volt jó, de egy óra múlva kibékültünk és röhögtünk magunkon, mert nem bírtuk ki, hogy kerülgessük egymást.
2018. máj. 4. 20:46
 10/10 anonim válasza:
Egy ideig én is tiltakoztam, nem akartam munkahelyi kapcsolatot. Aztán mégis úgy alakult. Most lassan 20 éve vagyunk együtt a férjemmel, van egy 3 éves kislányunk. 20 évesek voltunk, amikor járni kezdtünk. Kb. másfél évig dolgoztunk még közös munkahelyen, mert utána felszámolták a céget.
2018. máj. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!