Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy a férfiak megijedne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiak megijednek a nagyon szép nőknél és nem mernek náluk kezdeményezni se?

Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
#10 Senior munkatárs vagy? Akkor te már kasszázni szoktál a mekiben? :D
2018. máj. 1. 12:14
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van 11-es legyen igazad,nem foglak meggyõzni,mert annyira szàmít a ti kis véleményetek.

JA NEM.

Vacak dolog lehet irigykedni.

2018. máj. 1. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha a nagyon szép nők olyan szépek hogy már meg kell ijedni tőlük, akkor miért nem kezdeményeznek ők?
2018. máj. 1. 12:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen nagyon iligyek vagyunk, de látom neked meg a kocsi, a lakás, az izmok és a senior pozíció mellé humorérzék már nem jutott. xD
2018. máj. 1. 12:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Lehet ilyen, vagy egy dekoratívabb nőnél azt érezheti az ember, hogy sokkal jobb nála, és nincsen esélye. De persze ez csak illúzió.

Persze alapjáraton egy ilyen nőnek így is könnyebben akad férfi, mint mondjuk egy átlagosabbnak.

2018. máj. 1. 12:26
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem megijednek.

Egyszerüen azzal van tele az üres fejük, hogy

1. Pénz kell hozzánk

2. Nem vagyunk hűségesek

3. Ostoba libák vagyunk

Soroljam még?

Miért nem kezdeményezünk? Ugyan ezen okokból, mert minden egyes mozdulatunkban keresitek a kifogásolható dolgot. És marhára unalmas futni a köröket, bizonyítani, hogy értékesek vagyunk, nem kaptafák. Inkább dolgozunk, karriert építünk, és kutyát macskát hörcsögöt tartunk, mint veletek kinlodni.

2018. máj. 1. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem. Aki szép, annál rengetegen próbálkoznak. Nem mindenki, de rengetegen
2018. máj. 1. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát én még eddig egy szép nőtől se ijedtem meg.

Akitől megijedtem legutóbb, az egy idióta vén trotty volt egy teherautóval, aki félig letúrt a sávomból.

2018. máj. 1. 12:48
 19/23 anonim ***** válasza:

Most itt mire gondolsz kezdeményezés alatt?

Első beszélgetésre, vagy kikezdésre?

Nyilván beszélgetni bárkivel szívesen beszélgetek, aki elég szimpatikus, kikezdésnél meg általában tudom már az esélyeimet, kivéve ha addig nagyon vegyes jeleket kaptam tőle.

Tizenéveden volt, hogy zavarba hozott egy csinosabb nő társasága, de ez már bőven nem így van.

2018. máj. 1. 12:59
 20/23 anonim ***** válasza:
#16: a leírásod alapján mindenki jobban jár :)
2018. máj. 1. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!