Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetnénk csak barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnénk csak barátok?

Figyelt kérdés

Szerencsétlenségemre nagyon beleszerettem valakibe, akivel különböző objektív okok miatt soha nem történhet közöttünk semmi. Megbeszéltük, hogy barátok leszünk, de nekem ez nem fog menni. Kín minden nap, amikor nem láthatom, de még nagyobb kín, amikor látom (ami elég gyakran megtörténik).

Ráadásul tényleg szeretnék a barátja lenni, mert nagyon értékes embernek tartom, de képtelen vagyok "csak" barátként tekinteni rá. Van valakinek valami tuti módszere, hogyan lehet kiszeretni valakiből? Köszönöm!

Megjegyzés: Az "ábrándulj ki belőle" és hasonlók nagyon hasznosak, köszönöm, de sajnos nem fognak működni. Nagyon is objektíven látom a hibáit (belsőket és külsőket is), és ezekkel együtt odavagyok érte. Úgyhogy ezen már túl vagyok... :)

2018. ápr. 29. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja, én se nagyon hiszek a férfi-nő barátságban, általában az egyik vagy mindkét fél részéről mindig van valami vonzalomféle, ami már több mint csupán barátság. Ennek ellenére úgy tartom fairnek, hogy ne szakítsak meg minden kapcsolatot vele, csak azért, mert én többet gondoltam ebbe az egészbe, mint ő. Nem sértett vagy bántott meg semmivel, amiért okom lenne így viselkedni vele.
2018. ápr. 30. 00:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, de Te szenvedsz ebben a helyzetben. Ez épp elég ok. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen barátság mellett nagyon nehéz lesz egészséges párkapcsolatot kialakítani. Egyetlen férfi sem fog örülni egy másik, körülötted sündörgő pasinak. Nagyon sok konfliktustól kíméled meg magad, ha még most elvarrod ezt a szálat.
2018. ápr. 30. 07:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok,annyi különbséggel, hogy ő nem tudja, hogy én már régóta többet érzek haverságnál, ő viszont úgy sejtem úgy sem akarna többet a szimpla viszonytól.Mi szerencsére nem vagyunk és nem is voltunk annyira közeli barátok, nem sokszor találkozunk, csak össze szoktunk futni egy héten többször is. Ennek nagyon örülök, hogy napi szinten nem beszélünk.

Nekem valamennyire sikerült kiábrándulni belőle ha arra gondolok, hogy mással van, mást szeret,engem le se tojik, elmeséli mikor melyik csajjal lesz találkozója, hogy sikerültek ezek a randijai stb. ilyenek...Legnehezebb volt ezekhez jópofát vágni:D

Nem szabad álmodozni róla, az a legrosszabb, racionálisan próbálj gondolkodni és próbálj negatívan hozzáálni, nekem ez segített a legjobban, hogy valamennyire el tudjam engedni az iránta kialakult érzésem. Befékeztem és meghúztam egy határt és próbálom magam ez alatt tartani.

2018. ápr. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!