Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetnénk csak barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnénk csak barátok?

Figyelt kérdés

Szerencsétlenségemre nagyon beleszerettem valakibe, akivel különböző objektív okok miatt soha nem történhet közöttünk semmi. Megbeszéltük, hogy barátok leszünk, de nekem ez nem fog menni. Kín minden nap, amikor nem láthatom, de még nagyobb kín, amikor látom (ami elég gyakran megtörténik).

Ráadásul tényleg szeretnék a barátja lenni, mert nagyon értékes embernek tartom, de képtelen vagyok "csak" barátként tekinteni rá. Van valakinek valami tuti módszere, hogyan lehet kiszeretni valakiből? Köszönöm!

Megjegyzés: Az "ábrándulj ki belőle" és hasonlók nagyon hasznosak, köszönöm, de sajnos nem fognak működni. Nagyon is objektíven látom a hibáit (belsőket és külsőket is), és ezekkel együtt odavagyok érte. Úgyhogy ezen már túl vagyok... :)

2018. ápr. 29. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, lépj tovább.
2018. ápr. 29. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

most komolyan, szerinted letezik olyan hogy tuti modszer,

Itt nem az o hibairol kell beszelni hanem a tieidrol

2018. ápr. 29. 20:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsivá tettél, beszéljünk az én hibáimról. Ha úgy gondolod, hogy az segít.
2018. ápr. 29. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Hidd el, akármilyen értékes ember, ezzel csak még több szenvedést okozol magadnak. Nem tudom, mik azok az objektív okok (akár le is írhatnád), de engedd el inkább!
2018. ápr. 29. 20:59
 5/13 A kérdező kommentje:

Nyilván megpróbálom elengedni.

Egyébként a kérdésem részben költői volt, én is tudom, hogy nincs "tuti módszer". De jól esett kiírni magamból a bajomat.

2018. ápr. 29. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Hogyhogy gyakran látod? Ha ki lehetne kerülni a sűrű találkozást, egy idő után csendesednének az érzések és később még lehetne is tényleges barátság amit szeretnél.
2018. ápr. 29. 21:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, a fizikai eltávolodás segíthet. Igyekszem megoldani.

De a barátság nekem így se menne. Én szoktam találkozni a barátaimmal időről időre, azért vagyunk barátok. De nekem a vele való találkozás mindig újra és újra előhozza azokat a mindent elborító érzelmeket.

Tehát a "legyünk barátok" nekem egyenlő a "forgasd a kést a szívedben, amíg bele nem döglesz"-szel. Akkor már inkább ne lássam, és ne beszéljek vele soha többé. De hát erre meg semmi okot nem adott, hiszen jól megértjük egymást, és mindig maximálisan kedves és korrekt volt velem. Tehát nincs rá okom, hogy megszakítsak minden kapcsolatot vele.

2018. ápr. 29. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszel elfojtani az érzéseidet iránta, ha azt akarod, hogy melletted maradjon; és az életed része legyen.

Muszáj szerintem, mert ha nem látnád, akkor meg hiányozna. És sima barátként ő is komál téged. Tehát akkor már ketten éreznétek magatokat rosszul. Szóval szerintem ezeket az érzéseket sajnos azt kell mondjam, győzd le. Én ezt tenném. Elfojtanám, elnyomnám; mert ha annyira megszerettem azt az embert; akarom , hogy ő az életem része legyen ; még akár csak baráti formában is, de legalább úgy.

2018. ápr. 29. 21:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Ez jó gondolatnak tűnik. Nem nagyon van más választásom, igaz?

Ha eltűnnénk egymás életéből, akkor emiatt szenvednék, ő pedig elveszítene egy barátot. Így legalább találkozhatunk, beszélhetünk rendszeresen.

2018. ápr. 29. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem működik ez a férfi- női barátság. Nektek legalábbis nem. Szakíts meg minden kapcsolatot vele és kész. Az első pár hét nehéz, aztán szép lassan nem lesz mit mondanod neki. Egyébként miért nem lehet köztetek rendes párkapcsolat?
2018. ápr. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!