Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret?

Figyelt kérdés

Jó barátok vagyunk már lassan két éve. Ha nem keresem, akkor ő keres mindig.

Csúnya sem vagyok, sőt, szerintem szép, ahogy a visszajelzések mutatják. De mintha neki egyáltalán nem tetszenék.

2018. ápr. 29. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán mert ezt nem lehet kierőszakolni.

Egy dolog,hogy emberileg kedvel téged,viszont ez nem azt jelenti,hogy nőként tekint rád.Szerethet úgy is,mint barátot.Az én életemben is van olyan illető,akivel vonzódunk egymáshoz,de nem tudnék beleszeretni.Ez ilyen!

2018. ápr. 29. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Hol van az törvénybe foglalva, hogy szerelmesnek kell lenned abba, akivel haverkodsz? Felnőtt kategória, brühühühü.
2018. ápr. 29. 10:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És miért nem mutatja az érdeklődés legkisebb jelét sem? Nagyon zavar, mert rajta kívül az összes vén f..sztól az összes kamaszfiúig szinte minden pasinak tetszem. Van olyan srác, akit én is csak havernak tekintek, de vele teljesen más jellegű a kapcsolatunk. És még ő is elég sokszor a tudtomra adja, hogy tetszek neki, mint nő/lány, ki minek gondol.
2018. ápr. 29. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz?
2018. ápr. 29. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Az,hogy x darab embernek tetszel,nem jelenti azt,hogy neki is.Sokan szeretik a sört,de van,aki nem bírja meginni.Mit nem értesz ezen???
2018. ápr. 29. 11:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy dolog, de azt sem mondja meg, hogy akkor mit szeret, mi tetszik neki. Mindig csak "nem tudom" a válasz.
2018. ápr. 29. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem érez baràtsàgnâl többet de mivel jó baràtjànak tart igy nem akar megbàntani azzal hogy megmondja neked hogy figyelj tetszel mint nő de nem tudok ràd ugy tekinteni mint àlmaim nőjére .Egyszerűen fogadd el és törődj bele hogy nem tetszehtsz minden pasinak mégha neked ő bejön .Eleinte nem lessz könnyű de ha az igazit keresed akkor hagyod ezt a pasit és keresel olyat aki többet làt egy szép nőböl nem csak a külsőségeket veszi észre stb.
2018. ápr. 29. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!