Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire fordulhat elő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Szóval én és a párom több mint fél éve (2-3 hónap híján) egy éve vagyunk együtt. Az elején az a tipikus rózsaszín időszak, sokszor kerestük egymást, találkoztunk ha lehetett. Aztán ez egy ideig így volt, majd volt hogy én is okoztam pár problémát illetve ő is hanyagolni kezdett. Találkoztunk meg minden de kevésbé éreztem a figyelmét meg volt hogy már a találkozót is én mondtam. Ezt elmondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik. Ugyanakkor rájöttem hogy én is ráakaszkodtam így próbáltam kevésbé akaszkodni rá, vártam hogy kezdeményezzen ő, nem írtam olyan sokat mint előtte. Akkor megértette végül hogy túlzottan elhanyagolt. Mostanában fordult a kocka, többet keres, napközben is érdekli hogy tellik a napom, és a találkozókat van hogy ő veti fel, vagy ő talál ki valami programot. Néha meg is lep valamivel, csak úgy spontán rákérdez ráérek-e. Ez nekem jól esik nyilván. Na most, az a kérdésem, hogy ha eredetileg ő nem olyan nagyon érzelmes, állandóan találkozni akaró típus, akkor nem fog beleunni ebbe? Persze tény, hogy én ezzel egyidőben igyekszek nem csüngeni rajta, és több teret hagyni neki.

Vagy ha szeret akkor nem fog beleunni?

Mondta nekem hogy nem szeretné hogy hanyagolva érezzem magam. Ennek örülök, csak lett bennem egy ilyen kérdés.

Ez 2 hónapja van így amúgy.

2018. ápr. 25. 07:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülyeség a jövőn rágódni de azt se szeretném ha majd hirtelen beleunna és elveszíteném.
2018. ápr. 25. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
"Azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaértünk" mondta Kunhalmi Ágika és becsurizott egy kicsit a kuncogástól.
2018. ápr. 25. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Szóval, 3-4 hónapja vagytok együtt és már ezalatt sikerült hanyagolni egymást. Ismered te egyáltalán? Lehet simán tartott melletted jelölteket és nem jött össze egyikkel sem, aztán most azért keres.

Hány évesek vagytok?

2018. ápr. 25. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha bármelyikötök olyasmit csinál, ami nagyon elüt a természetétől, az hosszú távon nem fog működni. Parancsra nem lehet virágot venni, simogatni, kirándulni, stb. Az a szerencsés, ha a természetetek, szeretetnyelvetek hasonló. Folytassátok, amit csináltok, és időnként beszélgessetek arról, ki hogy érzi magát!
2018. ápr. 25. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:

12:10-nek: a kapcsolatunk elején is ilyen volt, szóval figyelmes, virágot hozott, érdeklődött felőlem, ő talált ki programokat.... ez hónapokon át ment és aztán jött ez a hanyagolás. Én akkor mondtam neki hogy a kapcsolatunk elején milyen jó volt mindez és hogy hiányolom ezeket. Meg akkor már a találkozók sem olyanok voltak. Na és mikor mondtam ezt neki, onnantól lett megint olyan mint az elején....

Most ez még így van.... aztán kiderül bár szerintem ha annyira elütne a természetétől akkor a kapcsolatunk elején sem lett volna ilyen. Igaz hogy az elején minden szép és jó minden kapcsolatban de szerintem az elején sem tesz olyat valaki ami nem a természete.

Vagy én látom rosszul?

Egyébként ezt az én részemről is lehetne akkor mondani, nem? Mármint, az elején ugye minden jó volt, aztán én is követtem el hibákat, például túl sokszor kerestem, kevés teret hagytam neki úgymond meg olyanokat írtam amiket nem kellett volna de azóta odafigyelek. Akkor elvileg rám is lehet mondani hogy nem lesz hosszútávú az amilyen most vagyok... viszont egy kapcsolatban alkalmazkodnak is a felek, nem?

Meg, ami motoszkál a fejemben: azért tesznek dolgokat mert fontos nekik a másik és ezért esetleg olyat is tesznek amit amúgy nem, de vele akarnak lenni így alkalmazkodnak, alakulnak. Én is alakulok hozzá.... ez nem hogy pont jó lenne, ha már változni is képesek a másikért? Gondolom ezt akárkiért nem teszi meg az ember.

2018. ápr. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!