Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt -e valakinél az utálatból vonzalom lett és utána szerelem? Hogy fordulhat ez át?
Volt. Arrogáns, pökhendi, beképzelt kis görcs volt.
Minidig adta a laza, jó fej srácot és ha rá mert pillantani egy lányra... érezze magát megtisztelve.
Jó ideig el is kerültem, ha találkoztunk max köszönés volt. A forduló pont akkor jött el amikor ő tett egy oltári nagy hülyeséget, és mentettem meg a hátsóját. (hozzáteszem nem ez volt a célom)
Onnantól nem tudta hogy járjon a kedvembe... én meg keresztül néztem rajta. Amikor kifakadt, hogy mi bajom vele, akkor beolvastam neki, hogy ennyire torzult jellemmel inkább ne tegyen értem semmit és akkor sem érte tettem amit, hanem a másik szenvedő felen segítettem.
Onnantól kezdődött az korszak amikor elkezdte vissza venni a nagy arcát és elkezdett végre igazán élni. A végére egy valóban jó fej, laza srác kerekedet belőle. Járni viszont sosem jártunk. Mikor ő kapcsolat, addigra már valaki más is a képben volt. De sokáig szerettem csak féltem kezdeményezni, mert nem tudtam, hogy visszaváltozik-e.
Szóval ő levetett az egójából és máris férfi számba lehetett venni.
Két olyan pasim volt, akikkel nagyon erősen ellenszenveztünk az elején. Az egyik lett életem legborzalmasabb párkapcsolata, a másikhoz szeptemberben hozzámegyek :)
Jól látják a hozzászólók, általában az arrogáns, lekezelő maszk az oka mindennek. Az pedig, hogy utána működik-e a dolog, attól függ, van-e vagy volt-e valaha valami a maszk mögött. Bár (ebben is igazatok van) az ilyen maszkok az esetek nagy részében hiányt takarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!