Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fordulhat komolyra a dolog?
Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem.
Az Egesz ugy kezdődött hogy egy buliba egy közös ismerősünk bemutatott egymásnak. Eleinte nem tetszett. Írogatott beszélgettünk es a következő buliba valahogy ossze keveredtunk haza akartam menni mert nem volt kedvem maradni mar de miatta ott maradtam. Tancoltunk es megcsokolt. Utána beszéltünk. Következő heten ismét eljött buliba ott meg olyan fura volt de kezén fogva mentünk meg normálisan viselkedett.
Ezek utan valahogy nem volt mar olyan a beszélgetés mint előtte. Nem is beszéltünk kb 4-5 hónapig. Tegnap mem tudom megmagyarázni miér de írtam neki hogy nem-e találkozunk valamikor. Kérdezte hogy miért ? Vagy berugtam azert írtam neki. Mondtam hogy nem nem ittam. Kérdezte mikor találkozzunk mondtam hogy mikor jo. Hat azóta nem volt aktív.
Szoval kívül álló kent lát valaki esélyt a folytatásra? Elő fordult valakivel ilyen?
Válaszokat előre Koszonom😘
Keress magadnak mást.
Ha akart volna valamit tőled,akkor nem tűnt volna el 4-5 hónapra és nem neked kellett volna ráírni ennyi idö után,hanem ő is megtalált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!