Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet tartani egy negyven feletti férfit, aki magas pozícióban van, de se gyereke, se felesége nincs?
Válaszold meg az alábbi kérdéseket, légy szíves!
• hány évesek vagytok pontosan?
• a gyereked hány éves?
• mióta ismeritek egymást?
• milyen programokat csináltok kettesben?
• ismeri a gyereked? Hogyan jönnek ki egymással? Milyen programokat csinàltok hármasban?
• bemutattátok egymást a családjaitoknak/barátaitoknak?
Meg lehet.
De olyanná kell vállj ami kell neki.
Milyen típusú a férfi?
Mit lehet tudni róla?
Gyereked elfogadná?
Olyan típusú nő vagy aki kell neki?
Milyen elvárásai vannak?
Ha tényleg 3 milliót keres alaphangon havonta, akkor minimum úgy kell kinézned mint az instagramos szupermamiknak. Közülük sokan találnak nagyon gazdag pasit azután is hogy elválnak a gyerekük apjától.
Goldolom tudod melyik ez a tipus, különben egy ilyen pasi szóba se állt volna veled. Tehát úgy gondolom, hogy szép nő lehetsz. Ha teherbe esel egy éven belül akkor meg tudod tartani. De sokáig ne huzd az időt, mert lehet hogy sok kis csaj rá fog akaszkodni.
Hát gratulálok, 16-os! Csináltassa fel magát, és akkor minden oké lesz.
Az ilyen nőktől mentsen meg a jóisten minden férfit!
A pasinak meg ennèl amúgy is sokkal több esze van, biztosan próbálták már a hozzád hasonlók nem egyszer bepalizni. :)
#17 Én pont, hogy nem vagyok ilyen. De a kérdés az volt, hogy meg lehet-e tartani egy ilyen kaliberű, jóképű férfit. Hát én válaszoltam, hogy szerintem hogyan lehet megtartani. Ez nem jelenti azt, hogy én is ilyen vagyok. Régóta élek a párommal és még nincs gyerekünk.
Amit írsz az meg hülyeség, mert összes ilyen pasi 40 felett nagyon vágyik már gyerekre, családra. Persze normális nővel. Szerintem a kérdező normális nő, ezért úgy gondoltam, hogy alaklmasnak találná ez a férfi a gyereke anyjának. Vi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!