Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajlódik e egy 36 éves férfi (nagy egó, szoknyapecér) egy 25 éves elvált (magabiztos, de nem annyira sokat tapasztalt) Nővel 4 hónapot?
Internetes ismerkedésnek indult, tudtam h du.ni akar. Én meg voltam borulva, pajtit akartam, amíg beszélgettünk egyikünket sem érdekelte a másik, engem a Nőt azért nem mert tudtam h miféle, ő pedig elég sekélyes volt ahhoz, hogy ne lássa ki van a telefon másik végén.
Ku.va sok vita volt, nem egyezett az álláspontunk sokszor. Én otthagytam ő feladta és Én a Nő kerestem. Aztán kezdtük előről. havonta egyszer jutottunk el a randiig mert én eltünedeztem. Ő az elején elmondta h neki ez nem pajtiskodás lesz, én nem bíztam benne mert megcsalta a bnőjét aki naív és fiatal. Gerinctelennek tartottam.
Minden beszélgetés alkalmával az érzelmeimet firtatta, én hárítottam. A talik személytelenek voltak. A 4 hónap alatt olyan 8x taliztunk ebből 2x feküdtem le vele. De amikor beszéltünk akkor szüntelenül ment a pötyögés.
Csúnya vége lett, én elmondtam h nem akarok ilyen igénytelen szinten maradni, kedveltem benne valamit de hogy mit nem tudom. Vagy érett férfiként viselkedik akivel személyesen is lehet értelmesen beszélgetni vagy hagyjuk, mert még szexpartner sem kell így. Ő azt mondta folytassuk meglátjuk h mi lesz.
Szó szót követett, rendesen összevesztünk, aminek az lett a vége, hogy csak egy dugatra vagyok jó.
Előtte senki nem állt így hozzám, aki pedig így viselkedett könyörtelenül lepattintottam. Sakkoztunk és vesztettem.
Voltak olyan mondatai, hogy ha hiányzom miért nem becsültem meg, ill. h sokat gondolt rám, míg nem beszéltünk, "tudtam h keresni fogsz örülök neki, h írtál, hogy vagy" és még ezer ilyen. Aztán a végére azt mondta van még két másik nő akit hülyít, csak érdekelte h mennyire vagyok naív.
Oké, finanszírozod? havi 5-6 alkalom (nem valami sok) 60-100 ezer. Teréz anya vagy szűz Mária érzelmi problémái sem érnének meg számomra ennyit.
Olyan nagyon könnyen beszéltek a levegőbe hülyeségeket, hogy az valami lehengerlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!