Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat igy korkülönbséggel?
miért nem a saját korosztályában válogat?
ja, mert friss pinára vágyik.
hajrá.
hogy nem 1ütt fogtok megvénülni, az tuti.
már csak azért sem, mert ő 20 évvel előbb fog, mint te.
2018. ápr. 19. 16:33
Igen. Van rá példa a körmyezetemben. Ami kellhet az türelem és bizalom mindket oldalról. A fiatalabbnál kevesebb bulizás mit korábban, az idősebbnél pedig a bulik engedese, benne lenni, megbizni a masikban. :) Van akinek könnyebben megy, van akinek nehezebben...
2018. ápr. 19. 16:41
Az apukám 58 éves anya meg 40 éves köztük is sok kor kül van mégis együtt vannak már nagyon régóta.És itt vagyok én aki 21 éves a barátom meg 33. Nem a puncimat akarja csak. 2 éve vagyunk együtt. A kor az csak egy szám babám. :) ne parázz! Azokra a kommentekre meg ne figyelj akik megint nyomják a negatívumot..
2018. ápr. 19. 16:51
4/20 A kérdező kommentje:
Kedves első a saját korosztályombol akik probalkoznak mind kisgyerekes, semmi konolyság csak a szexre mennek és a ri***okra buknak főleg. Fele füvezik és így tovább. Én nem vagyok ri***s,nem jarok el bulizni minden heten sőt ,és nem erdekel a másik hisztie hogy most miert voltan a baratnoimmel és miért nem vele,meg hogy ellenőrizgessen azt pláne nem. Miért baj az ha idősebb és megis jól megvagyunk nem akar ellenőrizni de barmikor segít és érzem hogy szeret.
5/20 A kérdező kommentje:
Minek teszed fel a kérdést, ha csak a pozitív válaszokat fogadod el?
Igen, most még működhet. Majd ha te 35 éves fiatal nő leszel, ő meg 55 éves öregedő férfi, akkor már lehet, hogy neked nem fog megfelelni. Nekem is van ilyen barátnőm, 20 évvel idősebb a férje, és mindig panaszkodik, hogy már nem lehet vele semmit csinálni, nem akar sehová menni, nem lehet vele tervezni a jövőt, mert ő már csak elvan a kényelmes életében.
Élvezd ki azt a pár évet, amíg el nem kezd öregedni, utána úgyis fiatalabbal fogsz családot alapítani.
2018. ápr. 19. 17:04
kérdező, a szociálpszichológiában amit teszel, azt nevezik kognitív torzításnak.
vagyis általánosítasz durván, hogy minden 40-nél fiatalabb pasi ellenőriz, és alkalmatlan párkapcsolatra, míg a 41 éves faszid az álomlovag.
megsúgom neked, rohadtul nem korfüggő, és 40 év alatt is vannak rendes srácok, ahogy a 40 fölöttiek között meg féltékeny barmok.
és hát ne mondd már nekem, hogy annyira hétköznapi, hogy valaki lánya korú csajt választ magának.
friss punci vagy neki, ennyi.
2018. ápr. 19. 17:23
Működhet, mindig csak a ket felen mulik!
2018. ápr. 19. 17:25
9/20 A kérdező kommentje:
Nem általánosítás de a legtöbb pasi tenyleg egy semmirevalo manapság ( az állandó csak szex ,nemtud semmit megjavítani se, hisztizik, ha a kapcsolatban vita alakul megfutamodik ,a ri**kat keresi, és van amelyik nőiesebb már nálam is) ,tisztelet a kivételnek.Igen ez persze előfordulhat az idősebbek között is, de azért a legtöbb talán már tudja tisztelni a másikat.
Számomra meg az a férfi komolytalan, aki 40 évesen is még csak ott tart, hogy 20 éves lánykák után futkos.
2018. ápr. 19. 18:53
Kapcsolódó kérdések: