Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet egy kapcsolat igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat igy korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
21 eves vagyok ő 40(f). De nagyszerűen megvagyunk, egy ami furcsa a korkülönbség. Nincs apakomplexusom és eléggé fiatalos férfi. Munkahelyen ismertem meg kb mar 3 eve, most kezd alakulni több. A stílusa és főleg a hasonló világlátás fogott meg.

2018. ápr. 19. 16:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
A neki nem tetsző válaszokat még törölteti is... :D Sok boldogságot akkor, sokáig fog tartani úgyis.
2018. ápr. 19. 19:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem futott utánnam, ez igy alakult. Aki provokál és veszekedni ajarna az inkább ne is írjon semmit nem kioktatásra voltam kíváncsi.
2018. ápr. 19. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon durva, hogy van itt egy válaszoló, aki szerint normális, hogy a 37 éves anyja teherbe ejtette a 18 éves anyját.

Válaszoló, anyukád 3 évvel fiatalabb volt, mint te most, mikor apukád teherbeejtette..

Mondd csak, mennyi idősek a nagyszüleid?

Hihetetlen, hogy így nő fel valaki, és nem látja, mennyire beteg az egész..

Ez nem normális, nagyon beteg, szexre oké, élje ki mindenki a perverz vágyait, de legyenek vele tisztában közben, hogy ez nincs rendben. Tudod hány éves egy nálad 19 évvel fiatalabb? El tudod képzelni, hogy az a kis totyogós fiú majd a szeretőd lesz, ha 40 leszel? Ugye milyen beteg gondolat? A korkulonbseg felnöttek kozott is korkulonbseg. Nincs egy egyetemes hatar, ahonnan mindenki egy szinten van érzelmileg/lelkileg/szellemileg. Te mindig is 20 évvel kevesebb leszel nála minden téren. Akit pedig ez nem zavar, az beteg.

2018. ápr. 19. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Itt egyedül te provokálsz. Normális ember szerint ez nem egészséges. Annak az embernek is baj van a fejében, ha egy 21 éves szintjén áll.
2018. ápr. 20. 17:24
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne provokáció? A 3-as is megmondta, hogy működik. Nekem is van több ismerősöm, akik között 20 év a különbség. Mi is néztünk akkor, de működik. Nem minden esetben, de a kis korkülönbséggel rendelkező pároknál sem mindig, sőt... 95%-a az embereknek nem az első párjával éli le az életét. Ha nekik így jó, akkor had legyenek így boldogok. Másnak nincs köze a kapcsolatukhoz.
2018. ápr. 20. 18:13
 16/20 A kérdező kommentje:
15ös ment a zöld kéz 👍 manapság ebből jó a nyitottabb gondolkodás,hogy legalabb van aki nem ítéli el a másikat az első benyomás, vsgy ránézés alapján
2018. ápr. 20. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Véleményt kérdezett, kapott. És a legnagyobb poén, hogy ő maga írta, hogy furcsa a korkülönbség. A troll. Ha léteznének és olyan hepi lenne minden, nem itt kérdezgetne és bizonygatna.

A témához: az a pár ember nem statisztika, így nem lehet kijelenteni, hogy működni fog. Az elején, amíg szexelgetnek, semmi komoly dologban nem kell együttműködni, marha könnyen rá lehet fogni, hogy szipi-szupi minden.

Majd jöjjön akkor vissza pár év múlva és meséljen.

A 3-as szülei is lehet, hogy most megvannak, de 10 év múlva, amikor a nő 50 lesz és még lazán szexelne, a hapsi csoda lesz, ha élni fog.

2018. ápr. 20. 23:05
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Miert ne mukodhetne egy darabig, kesobb meg jelentkeznek a problemak. De jo lenne tudositanad itt a nepet, hogy mukodik a kapcsolatotok es mas csajoknak is segítenél az infóval.
2018. ápr. 20. 23:13
 19/20 anonim válasza:
46%

Attól mert sokan nem hisztek benne még működik. Nem 1 nem 2 embernél. Köztem meg a párom között is 22!! év van. Mégis jól megvagyunk már hosszú ideje. Sőt. A közös babánkat várjuk. Tudni kell mindkét félnek engedni, elfogadni. Nálunk mindig nekem ment nehezebben

(van már gyereke és sokáig tartott az összecsiszolódás), de ha nem próbálod meg sosem tudhatod, hogy sikerült-e volna. Én pár éve el sem tudtam volna képzelni, hogy nálam jóval idősebbel legyek együtt és még családot is alapítsunk. De tessék. Teljesen boldogok vagyunk. És attól mert a ti irányelveitekkel meg értékrendetekkel ez nem egyezik az nem azt jelenti, hogy másnak nem lehet egy idősebbel jó. Nem bántani kell ez miatt. Véleményt kért és nem kritikát. Úgyhogy én egy elég biztos példa vagyok hogy működik. :D 25 hetes kismama :D

2018. ápr. 21. 10:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen főleg hozzáállás kérdése az egész,meg a sok kommunikáció, hogy bármi van tudhatod hogy igen fordulhatsz hozzá és meg tudjátok beszélni (ez minden kapcsolatban fontos persze). A kérdést pedig azért tettem fel mert igen volt egy mélypont, amely őt is elbizonytalanította és engem is, mert mindketten csalódtunk már eleget. És érdekelt az, hogy mások hogyan viszonyulnak ehhez, nameg a tapasztatok is. Persze mi semmit sem erőltetünk egymásra,de amíg boldogok vagyunk és megosztjuk ezt egymással miért ne lehetne hogy működjön ha meg valami nem lenne már jó (amit kérlek) ráérünk akkor beszélni róla hogy hogyan oldhatnánk meg.
2018. ápr. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!