Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat igy korkülönbséggel?
Nagyon durva, hogy van itt egy válaszoló, aki szerint normális, hogy a 37 éves anyja teherbe ejtette a 18 éves anyját.
Válaszoló, anyukád 3 évvel fiatalabb volt, mint te most, mikor apukád teherbeejtette..
Mondd csak, mennyi idősek a nagyszüleid?
Hihetetlen, hogy így nő fel valaki, és nem látja, mennyire beteg az egész..
Ez nem normális, nagyon beteg, szexre oké, élje ki mindenki a perverz vágyait, de legyenek vele tisztában közben, hogy ez nincs rendben. Tudod hány éves egy nálad 19 évvel fiatalabb? El tudod képzelni, hogy az a kis totyogós fiú majd a szeretőd lesz, ha 40 leszel? Ugye milyen beteg gondolat? A korkulonbseg felnöttek kozott is korkulonbseg. Nincs egy egyetemes hatar, ahonnan mindenki egy szinten van érzelmileg/lelkileg/szellemileg. Te mindig is 20 évvel kevesebb leszel nála minden téren. Akit pedig ez nem zavar, az beteg.
Véleményt kérdezett, kapott. És a legnagyobb poén, hogy ő maga írta, hogy furcsa a korkülönbség. A troll. Ha léteznének és olyan hepi lenne minden, nem itt kérdezgetne és bizonygatna.
A témához: az a pár ember nem statisztika, így nem lehet kijelenteni, hogy működni fog. Az elején, amíg szexelgetnek, semmi komoly dologban nem kell együttműködni, marha könnyen rá lehet fogni, hogy szipi-szupi minden.
Majd jöjjön akkor vissza pár év múlva és meséljen.
A 3-as szülei is lehet, hogy most megvannak, de 10 év múlva, amikor a nő 50 lesz és még lazán szexelne, a hapsi csoda lesz, ha élni fog.
Attól mert sokan nem hisztek benne még működik. Nem 1 nem 2 embernél. Köztem meg a párom között is 22!! év van. Mégis jól megvagyunk már hosszú ideje. Sőt. A közös babánkat várjuk. Tudni kell mindkét félnek engedni, elfogadni. Nálunk mindig nekem ment nehezebben
(van már gyereke és sokáig tartott az összecsiszolódás), de ha nem próbálod meg sosem tudhatod, hogy sikerült-e volna. Én pár éve el sem tudtam volna képzelni, hogy nálam jóval idősebbel legyek együtt és még családot is alapítsunk. De tessék. Teljesen boldogok vagyunk. És attól mert a ti irányelveitekkel meg értékrendetekkel ez nem egyezik az nem azt jelenti, hogy másnak nem lehet egy idősebbel jó. Nem bántani kell ez miatt. Véleményt kért és nem kritikát. Úgyhogy én egy elég biztos példa vagyok hogy működik. :D 25 hetes kismama :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!