Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már felnőttek lennének a gyerekeid, és tanácstalanok lennék ezügyben, mesélnél nekik a párkapcsolati problémáidról, tapasztalataidról, hogy valamelyest útravalóul szolgáljon?
Érthetőbb lenne talán számukra a személyes példa, hiszen benne éltek,vagy inkább illik takargatni a családi szennyest.
Természetesen nem részletekbe menően, hanem lényeglátóan, az összefüggéseket keresve-feltárva vagy legalábbis megpróbálva.
Egy családban nincsenek titkok. Egy jó szülő-gyerek kapcsolat alapja az őszinte és nyílt kommunikáció bármiről.
De ezt nem most felnőttként kell elkezdeni, hanem gyerekként. Ha gyerekként nem volt meg ez a viszony, felnőttként pont nem a szüleitől fog a gyerek tanácsot kérni.
Én igyekeznék őszinte lenni velük, és megértetni velük, hogy akkor is kérjenek tőlem tanácsot, ha másképp gondolnak valamit, mint én.
Nekem baromi nagy libidóm volt kiskorom óta, és extrém módon érdekelt a szexualitás, és rettentő szenvedés volt éjjel nappal hazudni a szülőknek, mert ők úgy gondolták egy lány 20 éves koráig lehetőleg ne is gondoljon a szexre. Nyilvánvalóan a kapcsolatunk annyira őszinte, mint egy politikai beszéd, és ezt nem akarnám a gyerekeimnek. Igyekeznék nekik legjobb tudásom szerint segíteni, akár egyet értek a döntéseikkel, akár nem.
27N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!